Ancoria Bank: Διευκολύνσεις για να μείνετε σπίτι και προληπτικά μέτρα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε αυτή την περίοδο με την εξάπλωση του Κορωνοϊού και τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία όλων, προσπαθούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πιο εύκολα για σας. Με αυτές τις διευκολύνσεις σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να μεταβαίνετε στην τράπεζα, αν δεν είναι απαραίτητο, αφού αρκετά θα καλύπτονται από υφιστάμενες υπηρεσίες που παρέχουμε. 
 
Στην περίπτωση που είστε ιδιώτης και θέλετε να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό, δεν χρειάζεται να έρθετε στην τράπεζα και σας προτείνουμε να το κάνετε μέσω της εφαρμογής κινητού Ancoria Bank Create. Με αυτό τον τρόπο όλα γίνονται ηλεκτρονικά και λαμβάνετε τη χρεωστική σας κάρτα, ταχυδρομικώς. Η τράπεζα πιθανόν να σας ζητήσει περισσότερες πληροφορίες και έγγραφα για σκοπούς γνώριζε τον πελάτη σου τηλεφωνικώς και η αίτηση σας θα πρέπει να εγκριθεί από την Τράπεζα.
 
Επίσης από τις 13 Μαρτίου, οι πελάτες της Ancoria Bank μπορούν να κάνουν ανάληψη μετρητών με την κάρτα της Ancoria Bank, σε όλες τις ATM οποιασδήποτε τράπεζας στην Κύπρο και του δικτύου Εuronet, χωρίς επιπλέον χρέωση μέχρι νεότερης ειδοποίησης.
 
Ωστόσο, η τράπεζα ενθαρρύνει τις συναλλαγές χωρίς μετρητά και παροτρύνει τους πελάτες της να χρησιμοποιούν τη χρεωστική τους κάρτα ή την εφαρμογή myAncoria. H υπηρεσία myAncoria είναι προσβάσιμη από κινητό, υπολογιστή και tablet και παρέχει υπηρεσίες online banking με μεταφορές χρημάτων, παρακολούθηση των συναλλαγών και budgeting.
 
Τα τραπεζικά κεντρικά της Τράπεζας συνεχίζουν κανονικά τις λειτουργίες τους και ο μέγιστος αριθμός πελατών που θα βρίσκονται εντός του καταστήματος την ίδια στιγμή ανέρχεται σε πέντε σε Λευκωσία και Λεμεσό και τέσσερις σε Λάρνακα.
 
Επίσης, ήδη έχει γίνει απολύμανση στα κεντρικά της γραφεία και στα τραπεζικά της κέντρα σε Λευκωσία και Λάρνακα και σήμερα θα ακολουθήσει σε Λεμεσό. Η απολύμανση γίνεται με μη-τοξικό απολυμαντικό και θα επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα.
 
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Ancoria Bank ακολουθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από την Κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού στις εγκαταστάσεις της και πάνω απ’ όλα για την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών της.

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)