Ν. Χατζησάββας: Γιατί η Alfa Capital Holdings επέλεξε την Κύπρο

InBusinessNews  15/11/2019 06:39
Ν. Χατζησάββας: Γιατί η Alfa Capital Holdings επέλεξε την Κύπρο

Ν. Χατζησάββας: Γιατί η Alfa Capital Holdings επέλεξε την Κύπρο

InBusinessNews  15/11/2019 06:39
Στην Κύπρο δραστηριοποιείται από το 1996 η Alfa Capital Holdings (Cyprus) Limited η οποία προσφέρει αδειοδοτημένες υπηρεσίες επενδύσεων και χρηματιστηριακών συναλλαγών από το 2004, όταν εισήλθε η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

RELATED ARTICLESΣε συνέντευξη στο περιοδικό GOLD o CEO της Alfa Capital Holdings (Cyprus) Limited, Ντίνος Χατζησάββας σημειώνει πως η εταιρεία επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στην Κύπρο καθώς προσφέρει το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον για την επιχείρησή τους και όλοι οι ενδιαφερόμενοι της βιομηχανίας είναι σε θέση να παράσχουν την απαραίτητη υποστήριξη που απαιτείται. «Η πρόσβαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η θετική προσέγγιση της κυβέρνησης σχετικά με τις ξένες επενδύσεις στη χώρα, καθώς και η εμπιστοσύνη των επενδυτών στην Κυπριακή οικονομία προσφέρουν στην Κύπρο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστικών της δικαιοδοσιών».

Ερωτηθείς για τον εποπτικό ρόλο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και το ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει τις ΚΕΠΕΥ, ο κ. Χατζησάββας υπογράμμισε πως «Λειτουργώντας στο ρυθμιζόμενο περιβάλλον της Κύπρου για πάνω από 15 χρόνια μας επέτρεψε να δούμε τη θετική πρόοδο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου στην υποστήριξη της βιομηχανίας, παρέχοντας κατάλληλη ρύθμιση και διαβουλεύσεις, όπου χρειάζεται. Τα πρότυπα της αγοράς, οι προσφορές προϊόντων και τα στυλ διαπραγμάτευσης συνεχίζουν να αλλάζουν και, ως εκ τούτου, η προσαρμογή των κανονισμών ώστε να πληρούν τα νέα πρότυπα της αγοράς έχει μεγάλη σημασία. Ωστόσο, δεδομένου ότι είμαστε μέλη της ΕΕ, οι επικαιροποιήσεις των κανονισμών πρέπει πρώτα να εφαρμοστούν σε επίπεδο ΕΕ και στη συνέχεια να μεταφερθούν στην Κύπρο. Σήμερα οι επενδυτές είναι καλά ενημερωμένοι και αναζητούν την προστασία που προσφέρει ο κανονισμός, καθιστώντας τη συμμόρφωση ζωτικής σημασίας για την επιχείρηση».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας