Συμφωνία AstroBank - Euronet

Πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών (ATM) της Κύπρου, σε περισσότερα από 350 σημεία εξυπηρέτησης παγκύπρια και χωρίς χρέωση, αποκτούν οι κάτοχοι χρεωστικών καρτών της AstroBank, κατόπιν συμφωνίας που υπέγραψε η Τράπεζα με την Εταιρία Euronet Worldwide.

Επιπρόσθετα, οι ATM της Euronet υποστηρίζουν και δωρεάν αναλήψεις με τη χρήση της υπηρεσίας της AstroBank “Λεφτά στο Λεπτό”, μέσω της οποίας πραγματοποιούνται αναλήψεις μετρητών χωρίς κάρτα. 

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, Κωνσταντίνος Λοιζΐδης, ανέφερε πως η εποχή μας χαρακτηρίζεται από την αυξανόμενη ανάγκη των πελατών για αμεσότητα και ευελιξία. Σημείωσε πως «η AstroBank συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και την ποιοτική εξυπηρέτηση, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της μέσα από γρήγορες και ευέλικτες διαδικασίες». 

«Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας έξυπνες λύσεις που να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και να ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες τους, αναβαθμίζοντας συνάμα και την τραπεζική εμπειρία», κατέληξε ο κ. Λοϊζίδης.

«Η Euronet είναι ιδιαίτερα ευτυχής για την συμμετοχή της AstroBank στο ΑΤΜ δίκτυό της, η οποία εξασφαλίζει πλήρως εξατομικευμένες υπηρεσίες για τους πελάτες της τράπεζας. Η συμμετοχή της AstroBank στο Δίκτυο ATM της Euronet αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Κύπρο προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων, προσφέροντας 24ωρη πρόσβαση σε μετρητά σε πολλαπλά σημεία εξυπηρέτησης παγκύπρια», δήλωσε η Ιωάννα Κρικελλή, Regional Managing Director, Euronet Worldwide.

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν εξαρτόμαστε από τη Fed για την μείωση των επιτοκίων
Εισαγωγή δύο νέων σειρών ομολόγων της Astrobank στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ
Κάποια επιδείνωση των ΜΕΔ σε ευρωπαϊκές τράπεζες αναμένει για το 2024 ο DBRS
Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Προανήγγειλε μείωση επιτοκίων η Λαγκάρντ-Σε σύντομο χρονικό διάστημα και αν δεν υπάρξει μεγάλο σοκ
Επιτόκια: Γιατί Deutsche Bank και Morgan Stanley «ρίχνουν» τις προβλέψεις
Πώς το ESG παίρνει μορφή μέσα από το διατραπεζικό έργο αξιολόγησης επιχειρήσεων (video)