RCB Bank και Mastercard στις πληρωμές με κάρτα στον χώρο στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού

Αυτόνομα τερματικά αποδοχής καρτών της RCB Bank, που λειτουργούν με την υποστήριξη της Mastercard, έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν με επιτυχία στο χώρο στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού, συμβάλλοντας στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας των επισκεπτών.
Για πρώτη φορά στην Κύπρο αυτόνομα τερματικά για μη επιτηρούμενους εξωτερικούς χώρους, επιτρέπουν και ανέπαφες συναλλαγές, δίνοντας νέες διαστάσεις στην προσπάθεια για ψηφιακό μετασχηματισμό της κυπριακής αγοράς.

Ο επικεφαλής Αποδοχής Καρτών και Ψηφιακών Πληρωμών, Χάρης Ξενοφώντος δήλωσε ότι «η RCB είναι υπερήφανη για τις τεχνολογικές επενδύσεις που προσφέρουν νέα προϊόντα και προσαρμοσμένες λύσεις στους εταιρικούς της  πελάτες, που τελικά συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και στην βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης που με τη σειρά τους προσφέρουν στους δικούς τους πελάτες».

«Αυτή η καινοτόμος εξέλιξη αποτελεί απόδειξη της υποστήριξής μας στην υιοθέτηση των πληρωμών με κάρτα, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία πληρωμών για τον καταναλωτή της Κύπρου. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την RCB και προσβλέπουμε σε επέκτασή της με νέες πρωτοβουλίες στο άμεσο μέλλον», δήλωσε η Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Άσπα Παλημέρη.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, ο Εμπορικός Διευθυντής και Επικεφαλής Μάρκετινγκ της Μαρίνας Λεμεσού κ. Νικηφόρος Παμπακάς ανέφερε ότι «η δυνατότητα πληρωμών με κάρτα στο χώρο στάθμευσης συμβάλλει στην περαιτέρω διευκόλυνση της συνολικής εμπειρίας του επισκέπτη της Μαρίνας Λεμεσού».

Δειτε Επισης

DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές
Το στίγμα πορείας του Χριστόδουλου Πατσαλίδη-Η συνεργασία με Κεραυνό και το πρώτιστο μέλημα του Διοικητή
Ξεκίνησε το buyback μετοχών η Τράπεζα Κύπρου
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν εξαρτόμαστε από τη Fed για την μείωση των επιτοκίων
Εισαγωγή δύο νέων σειρών ομολόγων της Astrobank στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ
Κάποια επιδείνωση των ΜΕΔ σε ευρωπαϊκές τράπεζες αναμένει για το 2024 ο DBRS
Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων