Ellinas Finance: Υιοθέτησε την πλατφόρμα SoftOne Payroll

Τη σύναψη συμφωνίας με τη SoftOne Κύπρου και την υιοθέτηση της πλατφόρμας Soft1 Payroll ανακοίνωσε η Ellinas Finance. Το Soft1 Payroll αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, λειτουργικό, αυτοματοποιημένο και εύκολο στη διαχείριση σύστημα μισθοδοσίας, μέσω του οποίου απλοποιούνται οι διαδικασίες μισθοδοσίας μιας επιχείρησης. Το σύστημα αυτό προσαρμόζεται απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις, τόσο μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και  μεγαλύτερων εταιρειών, καλύπτοντας  με αυτό τον τρόπο ακόμη και τις πιο σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες της αγοράς. 

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μισθοδοσίας και Μετανάστευσης της Ellinas Finance, κ. Θεόδωρος Μάντης, ανάφερε πως η λύση μισθοδοσίας Soft1 Payroll αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο, στρατηγικής σημασίας το οποίο έχει βοηθήσει την Ellinas Finance στο να μεταβεί στο επόμενο επίπεδο παροχής υπηρεσιών μισθοδοσίας, αποκτώντας ταυτόχρονα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων παρόχων υπηρεσιών μισθοδοσίας. «Μέσω της υιοθέτησης  του συστήματος Soft1 Payroll η Ellinas Finance αναβαθμίζει τις δυνατότητές της σε θέματα διεκπεραίωσης πολύπλοκων έργων αναδιάρθρωσης, καταστάσεων μισθοδοσίας πελατών, αλλά και χειρισμού απαιτητικών εργασιών που περιλαμβάνουν μετοχές, RSV και ESPPs καθώς και την παροχή outsourcing μισθοδοσίας», σημείωσε.

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός  Σύμβουλος της Ellinas Finance, κ. Νέαρχος Πετρίδης, τόνισε ότι οι υποδομές μιας εταιρείας πρέπει να συνάδουν με το όραμα και τους στόχους της, προσθέτοντας πως είναι σημαντικό για κάθε οργανισμό να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. «Η συνεργασία με την SoftOne εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η διοίκηση της εταιρείας για συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Η υιοθέτηση της πλατφόρμας Soft1 θα μας βοηθήσει στο να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται