Η RCB Bank επεκτείνεται στην εγχώρια αγορά μέσω άρτιων υπηρεσιών αποδοχής καρτών

Η RCB Bank Ltd ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των ψηφιακών προϊόντων της μέσω προνομιακών λύσεων για πληρωμές με κάρτες, επεκτείνοντας τη δυναμική εξυπηρέτησης του πελατολογίου της σε κάποιες  από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, περιλαμβανομένου του IKEA.

Το 2018, ο τομέας αποδοχών πληρωμών με κάρτες της Τράπεζας παρουσίασε έντονη άνοδο με τα μηνιαία ποσοστά ανάπτυξης να ξεπερνούν το 20%.

Ο επικεφαλής του Τμήματος Υπηρεσιών Αποδοχής Καρτών & Ψηφιακών Πληρωμών, Χάρης Ξενοφώντος, δήλωσε ότι η στρατηγική απόφαση της RCB να γίνει Αποδέκτρια Τράπεζα στην Κύπρο, εστιάζεται πρωτίστως στο ρόλο της ως επιχειρηματικού εταίρου για πελάτες που επιδιώκουν ποιοτικές λύσεις πληρωμών για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. «Η RCB Bank είναι το μοναδικό τραπεζικό ίδρυμα στην Κύπρο που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποδοχής καρτών μέσω δικού της κέντρου και πλατφόρμας, παρέχοντας πρόσθετα οφέλη στους επιχειρηματίες, όπως αξιόπιστη επεξεργασία συναλλαγών, εκκαθάριση και διαθεσιμότητα χρημάτων εντός της ημέρας, διαφάνεια στην τιμολόγηση, σαφή επεξήγηση των χρεώσεων, καθώς επίσης ενοποιημένες υπηρεσίες και πλεονεκτήματα». «Μέσω του μοναδικού επιχειρησιακού της μοντέλου, η Υπηρεσία Αποδοχής Καρτών της RCB σπρώχνει τα όρια του τοπίου ψηφιακών πληρωμών, ώστε να καταστεί βολικό, ανταγωνιστικό και γρήγορο», δήλωσε ο κ. Ξενοφώντος.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, εκπρόσωπος του IKEA Κύπρου δήλωσε: «Εκτιμούμε τη συνεργασία μας με την RCB και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας για να συμπεριλάβουμε λύσεις Αποδοχής Καρτών και Ψηφιακών Πληρωμών».

Τα POS τερματικά της RCB έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί στην αγορά για μια ολόκληρη χρονιά, επιτρέποντας στους βασικούς παίκτες της αγοράς να δέχονται πληρωμές με όλα τα προϊόντα καρτών από τα σχετικά συστήματα πληρωμών. Οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις περιλαμβάνουν τα τελευταία μοντέλα τερματικών καθώς και αυτόματο συγχρονισμό με τις ταμειακές μηχανές, λύσεις για τερματικά εξωτερικών χώρων, ασφαλείς επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, μετατροπή νομισμάτων, καθώς και περισσότερες επιλογές σε προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτών.

Δειτε Επισης

Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Μειώνεται η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια, αμετάβλητη για στεγαστικά
Ν. Χριστοδουλίδης: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τα μέτρα συγκράτησης του πληθωρισμού (βίντεο)
Εισαγωγή νέων Γραμματίων Δημοσίου Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΧΑΚ
Η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου
Στα κέρδη την Τετάρτη το ΧΑΚ, μεγάλο ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές
Πανίκος Νικολάου: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Τράπεζα Κύπρου η έγκριση για πληρωμή μερίσματος
Με τις... ευλογίες Κεραυνού η Eurobank A.E.-Είδε Ζανιά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου