Consulco: Υψηλές αποδόσεις με πιστοποίηση της MSCI

Πιστοποιημένες και αξιολογημένες από την Morgan Stanley Capital International (MSCI) είναι οι υψηλές αποδόσεις των επενδύσεων της Consulco σε ακίνητα του Λονδίνου. Αξίζει να σημειωθεί πως η MSCI είναι ο κορυφαίος και πιο έγκυρος παγκόσμιος επεξεργαστής αποδόσεων. Αποτέλεσμα της ανεξάρτητης ανάλυσης από το MSCI των πρακτικών και αποδόσεων επενδυτικών ταμείων και χρηματιστηριακών αξιών είναι η δημιουργία δεικτών που αναδεικνύουν και συγκρίνουν την απόδοση αυτών των επενδυτικών προϊόντων σε ακίνητα, equities (όπως ομόλογα και καταθέσεις) και χαρτοφυλακίων που συνδυάζουν πολλαπλές αγορές και προϊόντα.
 
Οι δείκτες και κατάλογοι της MSCI αποτελούν σημείο αναφοράς σε θεσμικούς επενδυτές για τον καθορισμό της επενδυτικής στρατηγικής τους και έχουν συμβάλει στη δημιουργία και διαχείριση πετυχημένων χαρτοφυλακίων από αξιόλογους επενδυτικούς οίκους παγκοσμίως, οι οποίοι καθοδηγούνται από τ’αποτελέσματα ενός τέτοιου οργανισμού.

Σύμφωνα με την επίσημη αξιολόγηση της MSCI, οι επενδύσεις της Consulco σε ακίνητα στο Λονδίνο, έχουν καταγράψει μέση καθαρή ετήσια απόδοση 14,1% για τους επενδυτές τα τελευταία 7 χρόνια μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2017.
 
Μιλώντας στο InBusinessNews o Director of Investment Services της Consulco, Μιχάλης Ταννούσης επισήμανε πως «το χαρτοφυλάκιο της Consulco στο σύνολό του έχει επιτύχει ετήσια μέση απόδοση 14,1%, αποτέλεσμα που το κατατάσσει υπερήφανα πάνω από τις επιδόσεις της πλειοψηφίας των επενδυτικών ταμείων ακινήτων στο Λονδίνο, τα οποία διαχειρίζονται αξιόπιστοι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων.  

Το γεγονός ότι τα εντυπωσιακά μας αποτελέσματα ήταν επίσης ανεξάρτητα διαπιστευμένα από την MSCI, παρέχει στους υφιστάμενους και τους νέους επενδυτές μας επιπλέον διαβεβαίωση για την ακρίβεια των επιδόσεων μας μέχρι σήμερα, όπως επίσης και εμπιστοσύνη για την τεχνογνωσία και στρατηγική μας για σε ό,τι αφορά την επιλογή και διαχείριση υφιστάμενων και μελλοντικών επενδύσεων μας».

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν εξαρτόμαστε από τη Fed για την μείωση των επιτοκίων
Εισαγωγή δύο νέων σειρών ομολόγων της Astrobank στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ
Κάποια επιδείνωση των ΜΕΔ σε ευρωπαϊκές τράπεζες αναμένει για το 2024 ο DBRS
Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Προανήγγειλε μείωση επιτοκίων η Λαγκάρντ-Σε σύντομο χρονικό διάστημα και αν δεν υπάρξει μεγάλο σοκ
Επιτόκια: Γιατί Deutsche Bank και Morgan Stanley «ρίχνουν» τις προβλέψεις
Πώς το ESG παίρνει μορφή μέσα από το διατραπεζικό έργο αξιολόγησης επιχειρήσεων (video)