Νέα εποχή για την Ellinas Finance

Σε νέα εποχή εισέρχεται η Ellinas Finance Public Company Ltd προχωρώντας σε αναδιοργάνωση της εταιρικής της δομής. Σε συνεδρία του το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε όπως ο κ. Νέαρχος Πετρίδης αναλάβει τη θέση του Ανώτερου Εκτελεστικού Διευθυντή και ο κ. Κωνσταντίνος Σέρβος τη θέση του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών. Την ίδια ώρα ο κ. Αιμίλιος Έλληνας παραμένει στη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου.
 
Λειτουργώντας με βάση τους σχετικούς κανονισμούς του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η εταιρεία ενημέρωσε τους μετόχους και το ευρύτερο επενδυτικό κοινό για τις αλλαγές στην ηγετική της πυραμίδα.
 
Σε δηλώσεις του ο κ. Πετρίδης ανέφερε πως η απόφαση του Δ.Σ. της  Ellinas Finance σηματοδοτεί τη σταδιακή μετάβαση της εταιρείας στη νέα εποχή μέσω της αξιοποίησης της νέας γενιάς στελεχών. «Είναι σημαντικό για κάθε οργανισμό, το όραμα και οι στόχοι του να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Μέσα από τη μακρόχρονη παρουσία της στην κυπριακή αγορά η Ellinas Finance έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού για την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και τη μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων χρηματοδοτικών προϊόντων που προσφέρει. Στόχος μας, μετά και την αναδιοργάνωση της εταιρικής δομής είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, αλλά και η διεύρυνση των εργασιών της εταιρείας», πρόσθεσε.
 
Από την πλευρά του ο κ. Σέρβος σημείωσε πως οι αλλαγές στην εταιρική δομή εντάσσονται στο πλαίσιο των ενεργειών που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό των δομών και πρακτικών της Ellinas Finance. «Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στον στρατηγικό της στόχο για συνεχή ανάπτυξη,  αναδεικνύοντας παράλληλα τη φρέσκα και δυναμική παρουσία της στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών», ανέφερε.
 
Η Ellinas Finance είναι κυπριακή δημόσια εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα των χρηματοδοτήσεων.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια