Πως να προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα σε μια μέρα, χωρίς άγχος!

Η καθημερινότητά σου έχει αρκετό τρέξιμο. Από νωρίς το πρωί ξεκινάς να τρέχεις για την οικογένειά σου και σταματάς -στην καλύτερη περίπτωση- νωρίς το βράδυ, για να κάτσεις για μία στιγμή να ξεκουραστείς και να αντιληφθείς ότι τελικά για ακόμη μια φορά δεν πρόλαβες να κάνεις όσα θα ήθελες!

Ξυπνάς από το πρωί, να ετοιμάσεις τα παιδιά, να τα πας στο σχολείο. Όλα αυτά -εννοείται- μέσα στο μποτιλιάρισμα της πόλης. Έπειτα, αμέσως δουλειά για να προλάβεις τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και όλες τις συναντήσεις, και να αντεπεξέλθεις και στις απαιτήσεις των πελατών.

Οι υποχρεώσεις όμως τρέχουν, και εκτός από τη δουλειά έχεις κι άλλα πράγματα να κάνεις. Ένα από αυτά που δεν μπορείς να αποφύγεις είναι και η επίσκεψη στην τράπεζα. Εγώ για παράδειγμα, για να είμαι εντάξει με τις υποχρεώσεις μου, πρέπει να επισκέπτομαι την τράπεζα αρκετά συχνά. Είτε για να καταθέσω τον μισθό μου, είτε για να κάνω αναλήψεις μετρητών, είτε για να πληρώσω λογαριασμούς. Είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Απλά συνήθως η μέρα είναι τόσο γεμάτη που μένει πάντοτε τελευταία στη λίστα σου η τράπεζα καθώς ξέρεις από πριν ότι θα χρειαστείς κάποιο χρόνο εκεί. Αγχώνεσαι ότι αν πας δεν θα προλάβεις τα υπόλοιπα που έχεις στο πρόγραμμά σου και στο τέλος δεν πας.

Ευτυχώς πριν λίγο καιρό, ένας καλός μου φίλος με πληροφόρησε για μια τράπεζα η οποία έχει πιο ευέλικτο ωράριο και Δευτέρα με Πέμπτη είναι ανοιχτή από τις 8:30 έως και τις 16:00 το απόγευμα. Αμέσως άνοιξα ένα λογαριασμό στην Ancoria Bank. Έτσι μπορώ να κάνω τις δουλειές μου χωρίς άγχος και να έχω την επιλογή να πάω στην τράπεζα και μετά από τα διάφορα που μπορεί να με κρατούν έως και μέχρι αργά το μεσημέρι.

Μη σου πω ότι στα καταστήματα της Ancoria Bank το ευγενικό, χαμογελαστό και πάντα εξυπηρετικό προσωπικό είναι έτοιμο να ακούσει κάθε απορία και να ανταποκριθεί σε όλες μου τις τραπεζικές ανάγκες. Νιώθω ότι η τράπεζά μου πλέον με καταλαβαίνει. Η Αncoria Bank είναι μια τράπεζα που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της εποχής και μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα και πιο πρακτικά όλο τον κόσμο. Το διευρυμένο ωράριο εμένα με διευκολύνει. Εσένα πότε σε βολεύει να πηγαίνεις τράπεζα;

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού