Αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας ProbusFX

H χρηματοπιστωτική εταιρεία ProbusFX, που ιδρύθηκε το 2017 στην Λεμεσό, ανακοινώνει την αλλαγή της εμπορικής της επωνυμίας από ProbusFX σε SquaredDirect. Η αλλαγή της επωνυμίας  επήλθε ως αποτέλεσμα της πρόσφατης ένωσης της ProbusFX με την αδελφική της εταιρεία Squared Financial Services Limited. Και οι δυο εταιρείες λειτουργούν πλέον ως μέλη του νεοσύστατου ομίλου εταιρειών Squared Financial  Group of companies.
 
Ο κ. Youssef Barakat, Διευθύνων Σύμβουλος της ProbusFX, δήλωσε τα εξής:  «Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργείας μας ως ProbusFX το προηγούμενο έτος, έχουμε παρατηρήσει μια εκθετική άνοδο στη ζήτηση για χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. Παραμένοντας επικεντρωμένοι στις ανάγκες των πελατών μας, αποφασίσαμε να ενωθούμε με την αδελφική μας εταιρεία έτσι ώστε να είμαστε σε καλύτερη θέση να προσφέρουμε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες απαράμιλλης ποιότητας. Πλέον οι πελάτες μας μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες και όρους που κάποτε ήταν αποκλειστικά διαθέσιμες για επενδυτές, άτομα ή/και εταιρείες, μεγάλων χαρτοφυλακίων».

Επιπρόσθετα, η ProbusFX, τώρα SquaredDirect, άνοιξε επιτυχώς τη νέα της ιστοσελίδα, η οποία είναι προσβάσιμη από τη διεύθυνση https://www.squareddirect.com/. Η ιστοσελίδα έχει ειδικά σχεδιαστεί και βελτιωθεί για την εύκολη πρόσβαση και λειτουργικότητα του χρήστη. Περιλαμβάνει επίσης ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Εκμάθησης για επενδυτές όλων των επιπέδων. Επιθυμώντας να διατηρήσει μια σταθερή ταυτότητα επωνυμίας με τις άλλες εταιρείες μέλη, η εταιρεία ανανέωσε επίσης το λογότυπο της για να εκφράζει καλύτερα τον Όμιλο Εταιρειών στον οποίο ανήκει.

Η SquaredDirect είναι μια χρηματοπιστωτική εταιρεία αληθινού DMA / STP (Direct Market Access/ Straight Through Processing) που εστιάζει και δίνει προτεραιότητα στις δραστηριότητες των επενδυτών, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στις χρηματοπιστωτικές αγορές σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες, χωρίς την ανάγκη εμπλεκόμενου γραφείου συναλλαγών και χωρίς καμία σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ της εταιρείας και του πελάτη. Η εταιρεία προσφέρει τρεις διαφορετικούς τύπους λογαριασμών για την κάλυψη των αναγκών σχεδόν όλων των τύπων επενδυτών και μπορεί να παρέχει προηγμένη διασύνδεση FIX 4.4 API με παρόχους μεγάλης ρευστότητας. Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με άλλους παρόχους υπηρεσιών που προσφέρουν πρόσβαση σε εργαλεία και πλατφόρμες Κοινωνικών Συναλλαγών (Social Trading) και Αυτόματων Συναλλαγών (Automated Trading) κατόπιν αιτήματος.

Δειτε Επισης

125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Hellenic Bank Mobile App: Δάνεια με ηλεκτρονική υπογραφή εύκολα από το κινητό
AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας
Υπό συζήτηση η άρση τραπεζικού απορρήτου για είσπραξη απαιτήσεων από φόρους και δασμούς
Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τις τράπεζες-Συγκριτικό πλεονέκτημα τα δεδομένα
Ανάλυση Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου... Ο διαφορετικός αντίκτυπος στις οικονομίες από τα υψηλά επιτόκια
Ν. Χριστοδουλίδης: Η αξία της δημιουργίας οικογενειακού προϋπολογισμού και σωστής οικονομικής διαχείρισης(vid)
Αμετάβλητα και πάλι τα επιτόκια από ΕΚΤ, αλλά φωτογράφησε μελλοντικές μειώσεις
Το καλοσώρισμα της Λαγκάρντ στον Χριστόδουλο Πατσαλίδη-«Καλώς ήρθες, Χριστόδουλε»
Απορρίφθηκαν τέσσερις αγωγές καταθετών της Λαϊκής κατά της Δημοκρατίας για το κούρεμα