Τρ. Κύπρου: Οι επιχειρηματίες ζουν την επόμενη διάσταση της ψηφιακής επανάστασης

Η Τράπεζα Κύπρου περνά στην επόμενη διάσταση της ψηφιακής επανάστασης, παρουσιάζοντας στις κυπριακές επιχειρήσεις την καινοτόμο δέσμη εργαλείων 1bank B2B APIs.

Οι εταιρικοί πελάτες ενισχύουν και αναβαθμίζουν τη συνεργασία τους με την Τράπεζα μέσω των ψηφιακών καναλιών και ειδικότερα μέσω της 1bank B2B APIs (Application Programming Interfaces) που δίνει πρόσβαση σε βασικές ηλεκτρονικές τραπεζικές υπηρεσίες, απευθείας από το σύστημα ERP (enterprise resource planning) της επιχείρησής τους.

Χθες, οι εταιρικοί πελάτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα νέα για τα καινοτόμα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συγκροτήματος κ. Τζον Χούρικαν. Μιλώντας σε επιχειρηματική συνάντηση ο κ. Χούρικαν αναφέρθηκε στη νέα digital εποχή με την οποία η Τράπεζα επιθυμεί να καταστεί ψηφιακός ηγέτης στο νησί. Επίσης αναφέρθηκε στο νέο ταξίδι των πελατών στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων Πανίκος Νικολάου καλωσορίζοντας τους επιχειρηματίες αναφέρθηκε στο πολύτιμο στοιχείο που έχουν πλέον στα χέρια τους οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες,  τονίζοντας ότι τα 1bank B2B APIs (Application Programming Interfaces) δίνουν στους εταιρικούς πελάτες πρόσβαση σε βασικές ηλεκτρονικές τραπεζικές υπηρεσίες. Όπως εξήγησε οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες της 1bank μέσω των δικών τους ERP συστημάτων, χωρίς την ανάγκη να συνδεθούν με την πλατφόρμα της 1bank.

Τα καινοτόμα εργαλεία παρέχουν την ευκαιρία στις εταιρείες που έχουν μεγάλο όγκο συναλλαγών και χρησιμοποιούν συστήματα ERP στα λογιστήριά τους, να επωφεληθούν από την προσαρμογή και τον έλεγχο των εσωτερικών διαδικασιών.

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση