ΕΚΚ: Παραιτήθηκαν από ΕΠΔΥ CyWorld και Eurofast Taxand

InBusinessNews  10/08/2018 11:10
ΕΚΚ: Παραιτήθηκαν από ΕΠΔΥ CyWorld και Eurofast Taxand

ΕΚΚ: Παραιτήθηκαν από ΕΠΔΥ CyWorld και Eurofast Taxand

InBusinessNews  10/08/2018 11:10

Ρητώς από την άδεια λειτουργίας της παραιτήθηκε η Εταιρεία Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών CyWorld Group of Companies Ltd, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. 

RELATED ARTICLES


Συνεπώς, η άδεια λειτουργίας της εταιρείας με Αριθμό 175/196, η οποία της είχε χορηγηθεί από την ΕΚΚ, έχει παύσει να ισχύει από την ανωτέρω ημερομηνία και η ΕΚΚ έχει διαγράψει το όνομα αυτής από το σχετικό Μητρώο.
 
Σημειώνεται ακόμα ότι η εταιρεία παραμένει υπό την εποπτεία της ΕΚΚ μέχρι τη συμμόρφωση της με οποιεσδήποτε εκκρεμείς υποχρεώσεις της.

Παράλληλα η ΕΚΚ ανακοίνωσ ότι στις 05 Ιουλίου 2018, η Εταιρεία Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών Eurofast Taxand Ltd παραιτήθηκε επίσης ρητώς από την άδεια λειτουργίας της. 

Συνεπώς, η άδεια λειτουργίας της εταιρείας με Αριθμό 04/196, η οποία της είχε χορηγηθεί από την ΕΚΚ, έχει παύσει να ισχύει από την ανωτέρω ημερομηνία και η ΕΚΚ έχει διαγράψει το όνομα αυτής από το σχετικό Μητρώο. 

Σημειώνεται επίσης ότι η εταιρεία παραμένει υπό την εποπτεία της ΕΚΚ μέχρι τη συμμόρφωση της με οποιεσδήποτε εκκρεμείς υποχρεώσεις της. 

Πληροφοριακά στην ανακοίνωση της Κεφαλαιαγοράς αναφέρεται ότι η εταιρεία συνεχίζει τη δραστηριοποίηση της στον τομέα της παροχής διοικητικών υπηρεσιών ως δικαιούχο πρόσωπο υπό την εποπτεία του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας