PRIME INSURANCE: Fast Forward - Πορεία Ανάπτυξης και Επιτυχίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Συνέδριο της Prime Insurance, το οποίο φιλοξενήθηκε στους χώρους του ξενοδοχείου  Hilton Park, στη Λευκωσία, την Παρασκευή 15 Ιουνίου.

Στην εκδήλωση, με τίτλο “Fast Forward - Πορεία Ανάπτυξης και Επιτυχίας”, έλαβαν μέρος πάνω από τριακόσιοι σύνεδροι καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι της εταιρείας από τον ασφαλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της  Ελλάδας.

Σε χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prime Insurance, Μιχάλης Μιχαηλίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: “… O τίτλος του συνεδρίου “Fast Forward”, δεν είναι καθόλου τυχαίος.  Αντικατοπτρίζει τη νέα τάξη πραγμάτων στον ασφαλιστικό τομέα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέσα από το ρυθμιστικό πλαίσιο αλλά και τις συνεχόμενα μεταβαλλόμενες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών. Αντικατοπτρίζει τις πολλές αλλαγές στην εταιρεία μας και κατ’ επέκταση τους ρυθμούς που θα πρέπει να κινούμαστε”.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τιμήθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε, οι άριστοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι και πράκτορες της Prime Insurance, σε Κύπρο και Ελλάδα. “Είμαστε εδώ σήμερα για να τιμήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, αλλά ιδιαίτερα αυτούς που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους την χρονιά που μας πέρασε”, σημείωσε ο κ. Μιχαηλίδης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εντυπωσιακή ανάπτυξη που σημείωσε η εταιρεία. “Το 2017 ήταν χρονιά ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα”, κατέληξε, για να καλέσει όλους σε εγρήγορση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ξεχωριστή στιγμή κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ήταν η οπτικογραφημένη παρέμβαση του Πρόεδρου του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος από το εξωτερικό, όπου βρισκόταν λόγω έκτακτης επιχειρηματικής υποχρέωσης, συνεχάρη όλους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και τόνισε ότι η διοίκηση και ο ίδιος προσωπικά είναι δίπλα στους «μαχητές της πρώτης γραμμής και τους στηρίζει στην προσπάθεια για να καταστεί η Prime Insurance η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία σε Κύπρο και Ελλάδα».

Μετά το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου ακολούθησε δεξίωση στους κήπους του ξενοδοχείου.
 
 
 

Δειτε Επισης

Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024