Νέα Δομή στη Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων της Τράπεζας Κύπρου

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για εκσυγχρονισμό και ψηφιακή μεταμόρφωση, η Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων (ΔΕΥ) της Τράπεζας Κύπρου προχώρησε στη δημιουργία νέων ρόλων, προς την κατεύθυνση της διατήρησης της ηγετικής θέσης της τράπεζας και του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος.

Με στόχο και την αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη (customer experience) η Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων (ΔΕΥ) προχώρησε στη δημιουργία των ακόλουθων νέων ρόλων:

1.    Διευθυντής Στρατηγικής και Επικοινωνίας ο οποίος θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της στρατηγικής επικοινωνίας της Τράπεζας παρακολουθώντας και διασφαλίζοντας ότι οι διάφορες ενέργειες / δράσεις επικοινωνίας είναι ευθυγραμμισμένες με τη μακροσκοπική στρατηγική της Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων. Επίσης θα έχει την ευθύνη της καλλιέργειας Νέας Κουλτούρας μέσω της ανάπτυξης αμοιβαία επωφελών σχέσεων μεταξύ της Τράπεζας, του προσωπικού και άλλων εμπλεκομένων ως αποτέλεσμα των αλλαγών που προκύπτουν από την ψηφιακή μεταμόρφωση. 
Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει η κ. Δάφνη Προδρόμου. 
 
2.    Διευθυντής Μάρκετινγκ & CX  ο οποίος θα έχει την ευθύνη της υλοποίησης της στρατηγικής Μάρκετινγκ, περιλαμβανομένου και του digital marketing καθώς και την ευθύνη για ανάπτυξη και προώθηση της συνολικής Εμπειρίας Πελάτη (CX) στην επικοινωνία των ψηφιακών και φυσικών μέσων της Τράπεζας. 
Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο κ. Σάββας Κούννος.

3.    Διευθυντής Γραφείου Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων στόχος του οποίου είναι η παροχή υποστήριξης στον Διευθυντή Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων (κ. Μιχάλη Περσιάνη) διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία, τον συντονισμό και επίβλεψη των εργασιών όλων των Τμημάτων της Διεύθυνσης. 
Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει η κ. Στέλλα Φιλίππου.

Τα υπόλοιπα τμήματα / εργασίες της Διεύθυνσης (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με Συντονίστρια την κ. Έλλη Ιωαννίδου, Γραφείο Τύπου με Διευθυντή τον κ. Χρίστο Χάιδα και Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου με Διευθύντρια την κ. Ιωάννα Χατζηκωστή) θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως η υφιστάμενη δομή.
Οι πιο πάνω αλλαγές τίθενται σε εφαρμογή με άμεση ισχύ.

«Είμαστε βέβαιοι ότι το νέο αυτό επιχειρηματικό μοντέλο θα συμβάλει περαιτέρω στην επίτευξη των φιλόδοξων επιχειρηματικών στόχων της Διεύθυνσης εν μέσω σημαντικών προκλήσεων και αλλαγών», καταλήγει στο δελτίο τύπου της η Τράπεζα Κύπρου

Δειτε Επισης

Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Μειώνεται η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια, αμετάβλητη για στεγαστικά
Ν. Χριστοδουλίδης: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τα μέτρα συγκράτησης του πληθωρισμού (βίντεο)
Εισαγωγή νέων Γραμματίων Δημοσίου Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΧΑΚ
Η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου
Στα κέρδη την Τετάρτη το ΧΑΚ, μεγάλο ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές
Πανίκος Νικολάου: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Τράπεζα Κύπρου η έγκριση για πληρωμή μερίσματος
Με τις... ευλογίες Κεραυνού η Eurobank A.E.-Είδε Ζανιά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Ξεκαθαρίζει και δίνει το στίγμα πορείας της ΕΚΤ για τα επιτόκια η Λαγκάρντ-Καμία προδέσμευση
Τα hedge funds επενδύουν στην αγορά κρατικών ομολόγων της Ευρωζώνης