ΕΤΥΚ: Στήριξη στη συμμετοχή Ελληνικής στην πώληση ΣΚΤ

InBusinessNews  17/04/2018 14:13
ΕΤΥΚ: Στήριξη στη συμμετοχή Ελληνικής στην πώληση ΣΚΤ

ΕΤΥΚ: Στήριξη στη συμμετοχή Ελληνικής στην πώληση ΣΚΤ

InBusinessNews  17/04/2018 14:13
Συνάντηση με τη διοίκηση της Ελληνικής Τράπεζας είχε τη Δευτέρα (16 Απριλίου) αντιπροσωπεία της ΕΤΥΚ σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Ελληνικής Τράπεζας για τη συμμετοχή της στη διαδικασία προσφορών, η οποία διεξάγεται από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

RELATED ARTICLES


 
Σε εγκύκλιο της η ΕΤΥΚ αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε από πλευράς του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζας κ. Ιωάννη Μάτση, μια πρώτη ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση σε σχέση με την υπό εξέλιξη διαδικασία και τους στόχους της Τράπεζας και ζητήθηκε η άποψη της ETYK σε θέματα που πιθανόν να επηρεάσουν τους εργαζόμενους στην Ελληνική Τράπεζα αλλά και γενικότερα τον εργασιακό τομέα.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΤΥΚ, Λοΐζος Χατζηκωστής ανέλυσε την πάγια θέση της Οργάνωσής στις περιπτώσεις εξαγορών και συγχωνεύσεων σε ότι αφορά τα μέλη της ΕΤΥΚ και τα δικαιώματά τους και τόνισε, πως η ΕΤΥΚ είναι πρόθυμη να στηρίξει την προσπάθεια αυτή της Ελληνικής Τράπεζας, η επιτυχία της οποίας θα πρέπει να θεωρηθεί ως θετική εξέλιξη για το τραπεζικό σύστημα στην Κύπρο.
 
«Η ΕΤΥΚ, με πραγματική εμπειρία αρκετών χρόνων σε θέματα εξαγορών και συγχωνεύσεων στο Κυπριακό Τραπεζικό Σύστημα, γνωρίζει την αναγκαιότητα αυτών των ενεργειών μέσα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ειδικά μετά το 2013, και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επιτυχία του εγχειρήματος αυτού, στην περίπτωση που το θέμα προχωρήσει».
 
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή για το θέμα για να συζητηθούν στην πορεία οι οποιεσδήποτε τυχόν εξελίξεις επί του θέματος με μοναδικό στόχο το κοινό συμφέρον Τράπεζας και εργαζομένων.
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας