Τρ. Κύπρου: Βραβείο Καλύτερης Τράπεζας στο Private Banking για τρίτη χρονιά

Eπιβράβευση του επαγγελματισμού, της αξιοπιστίας, της προσήλωσης στον πελάτη και της παροχής υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης από την Υπηρεσία Private Banking αποτελεί η νέα βράβευση της Τράπεζας Κύπρου από το διεθνές έγκυρο περιοδικό Euromoney. 

Συγκεκριμένα, το περιοδικό Euromoney, για τρίτη συνεχή χρονιά, ανέδειξε την Τράπεζα Κύπρου ως την Καλύτερη Τράπεζα στον τομέα του Private Banking στην Κύπρο για το 2018.

Η βράβευση καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο των  υπηρεσιών που προσφέρεται στους πελάτες του Private Banking της Τράπεζας Κύπρου από την Διεύθυνση Wealth & Markets και επιβεβαιώνει την επιτυχή στρατηγική της Τράπεζας στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων επενδυτικών υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Το βραβείο έχει ιδιαίτερη αξία για την Τράπεζα αφού αυτό απονέμεται κατόπιν ψηφοφορίας ανάμεσα στους πελάτες οι οποίοι αξιολογούν την ποιότητα των  τραπεζικών και  επενδυτικών υπηρεσιών που λαμβάνουν. 

Το βραβείο για την καλύτερη τράπεζα στο Private Banking απονέμεται από το διεθνές περιοδικό Euromoney ύστερα από τη διενέργεια ανεξάρτητης ανάλυσης των οργανισμών σε σχέση με το επίπεδο  εξυπηρέτησης που προσφέρουν καθώς και την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στον τομέα Private Banking.

Η τελευταία αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από διεθνείς διακρίσεις που κερδίζει επανειλημμένα η Τράπεζα Κύπρου, η μεγαλύτερη τράπεζα της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Μειώνεται η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια, αμετάβλητη για στεγαστικά
Ν. Χριστοδουλίδης: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τα μέτρα συγκράτησης του πληθωρισμού (βίντεο)
Εισαγωγή νέων Γραμματίων Δημοσίου Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΧΑΚ
Η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου
Στα κέρδη την Τετάρτη το ΧΑΚ, μεγάλο ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές
Πανίκος Νικολάου: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Τράπεζα Κύπρου η έγκριση για πληρωμή μερίσματος