Ο ρόλος της ασφάλειας στα οδικά δυστυχήματα

Πολλές συζητήσεις γίνονται το τελευταίο διάστημα γύρω από την οδηγική συμπεριφορά και την ορθή αντιμετώπιση της ιδιότητας του οδηγού. Ένας οδηγός οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες που θεσπίζει η κάθε αρμόδια αρχή, με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας αλλά και με ένα «άτυπο» κώδικα σωστής συμπεριφοράς. Στο χώρο των sports λέγεται fair play, στο χώρο των μηχανοκίνητων θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε ασφάλιση. 

Η ασφάλιση ενός οχήματος κρίνεται πρωταρχικής σημασίας όχι μόνο για τον ίδιο τον οδηγό, αλλά και για το σύνολο μιας κοινότητας. Η ασφάλιση, προστατεύει από καθημερινές δυσκολίες, όπως είναι ένα σκασμένο λάστιχο κατά τη διάρκεια καταρρακτώδους βροχής, μία προβληματική μπαταρία λίγο πριν την επιστροφή από ένα σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη, από απρόσμενα δυσάρεστα συμβάντα όπως είναι η κλοπή ενός οχήματος ή από ένα μικρο - τρακάρισμα, αλλά κυρίως μας προστατεύει όλους μας από τη δύσκολη περίπτωση ενός οδικού δυστυχήματος. 

Ένα ασφαλισμένο όχημα, προσφέρει τη δυνατότητα στον οδηγό του να μην ασχοληθεί με τίποτα άλλο πέρα από τον ανθρώπινο παράγοντα και να εναποθέσει όλα τα διαδικαστικά σε κάποιον άλλον. Η οικονομική ευελιξία που προσφέρει ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο θέτει την κατάσταση στην πραγματική της υπόσταση και ολοκληρώνεται σε συγκεκριμένο χρόνο, χωρίς να έχει ζημιωθεί κανένας από τους εμπλεκόμενους οδηγούς. 

Με 3 διαφορετικές προτάσεις ασφαλιστικού συμβολαίου και 5 λεπτά από το χρόνο μας, η Anytime προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη, με την εγγύηση της Interamerican και ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών που βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεση του καθενός. Στην περίπτωση ενός ατυχήματος, εξειδικευμένος συνεργάτης θα βρεθεί δίπλα σας ολοκληρώνοντας την καταγραφή του συμβάντος και αναλαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα διαδικαστικά. Γιατί τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να κάνεις την σωστή επιλογή. 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια