Τρ. Κύπρου: Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας για το 2017

Η Τράπεζα Κύπρου πέτυχε άλλη μια διεθνή διάκριση, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα στους βραβευθέντες με το «Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας για το 2017», το οποίο απονέμεται σε ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις ανά το παγκόσμιο. 

Τα εν λόγω βραβεία απονέμονται από την ‘Corporate Insider’, την εγνωσμένου κύρους διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης σχετικά με τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το Βραβείο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση για όσες επιχειρήσεις διακρίνονται για την καινοτομία και την ανάπτυξη, ενώ αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει η Τράπεζα. Παράλληλα, επιβεβαιώνει την επιτυχημένη στρατηγική της Τράπεζας σε σχέση με την παροχή στοχευμένων λύσεων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών. 

Οι φετινοί βραβευθέντες επέδειξαν την πάγια δέσμευσή τους στην προσπάθεια επίτευξης των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων, γεγονός που αντικατοπτρίζεται από τη μεγάλη ανταπόκριση των πελατών κατά την ψηφοφορία.  

Η διάκριση από την ‘Corporate Insider’ κρίνεται ακόμα σημαντικότερη στο σύγχρονο μακροοικονομικό περιβάλλον, καθώς επαναβεβαιώνει την ανταγωνιστική ικανότητα της Τράπεζας και την επιτυχή  ανταπόκρισή της στις χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της.

Η Αριάνα Σμιθ, Επικεφαλής των Εταιρικών Βραβείων, δήλωσε: «Είχαμε συγκινηθεί με τον όγκο των υποψηφιοτήτων που λάβαμε για τα φετινά βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας. Το έργο της κριτικής επιτροπής δεν ήταν εύκολο ως προς την επιλογή των νικητών, και προσωπικά αισθάνομαι πολύ περήφανη για τον κάθε έναν από τους νικητές. Είναι πάντοτε αξιοθαύμαστο να παρατηρεί κανείς την πρόοδο και την ανάπτυξη που σημειώνουν οι εταιρείες ανά το παγκόσμιο. Και είναι με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον θεσμό που προχωρούμε στην έκδοση του Καταλόγου των Βραβευθέντων με το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας για το 2017. Περιμένω με ανυπομονησία την πραγματοποίηση επισκέψεων σε αρκετούς από τους βραβευθέντες κατά τις περιηγήσεις μου εντός του 2018».
 

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»