Ηλεκτρονική εξόφληση τιμολογίων στην Τράπεζα Κύπρου

Η Τράπεζα Κύπρου προσαρμόζεται στις ανάγκες τις αγοράς και δημιουργεί υπηρεσίες που ενισχύουν εύκολα, πρακτικά και αποτελεσματικά, την καθημερινή ρουτίνα των επιχειρηματιών.

Η νέα υπηρεσία της Τράπεζας Κύπρου επιτρέπει στους επιχειρηματίες να εξοφλούν ηλεκτρονικά τα τιμολόγια των προμηθευτών τους μέσω της 1bank, άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια. 

Πρακτικά, οι συνδρομητές της 1bank που παραλαμβάνουν εμπορεύματα, μπορούν άμεσα να πληρώσουν την προμηθεύτρια εταιρεία μέσω της επιλογής “Invoice eSettlement” καταχωρώντας τον αριθμό αναφοράς πελάτη που τους παρέχεται από την προμηθεύτρια εταιρεία. Προϋπόθεση είναι η προμηθεύτρια εταιρεία να έχει εγγραφεί στην υπηρεσία

Με αυτή την υπηρεσία της Τράπεζας Κύπρου, η εξόφληση είναι άμεση, το ποσό πληρωμής είναι διαθέσιμο για τη εταιρεία σε πραγματικό χρόνο, οι εταιρείες μειώνουν τους κινδύνους που συνεπάγεται η διακίνηση μετρητών, τα λάθη στις πληρωμές μειώνονται, ενώ το κόστος διαχείρισης μετρητών και επιταγών πέφτει κατακόρυφα. 

Όσες εταιρείες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία “Invoice eSettlement” από την Τράπεζα Κύπρου για να μειώσουν το κόστος διαχείρισης μετρητών και επιταγών της επιχείρησής τους, αλλά και να εξασφαλίσουν την γρηγορότερη και ασφαλέστερη αυτοματοποιημένη εξόφληση των τιμολογίων, μπορούν να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου. 

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία “Invoice eSettlement”, συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής, για την εταιρείας σας και μειώστε κατακόρυφα τα έξοδα και τους κινδύνους από τη διαχείριση μετρητών.

 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά