Στην AXIA Ventures Group ο Jonas Floriani

Η AXIA Ventures Group ("AXIA") ανακοινώνει ότι ο Jonas Floriani εντάσσεται στο δυναμικό της ως Director, Research Division με έδρα το Λονδίνο. Η προτεραιότητα του κ. Floriani θα είναι η κάλυψη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και ιδιαίτερα των τραπεζών στην Ευρωπαϊκή περιφέρεια, οι οποίες εξακολουθούν να είναι τομέα είναι πρωταρχικού ενδιαφέροντος για την ΑΧΙΑ. 

Πριν από την ΑΧΙΑ, ο κ. Floriani εργάστηκε για περισσότερα από τρία χρόνια στην KBW στο Λονδίνο σαν Equity Research Vice President όπου κυρίως κάλυπτε Ελληνικές τράπεζες και ιδιωτικές Ελβετικές τράπεζες αλλά ταυτόχρονα και Ιταλικές τράπεζες. Από το Φεβρουάριο του 2011 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012, ο κ. Floriani ήταν Equity Research Associate στην Jefferies στο Λονδίνο και προηγουμένως εργάστηκε στις Banco de Brazil και IG Markets.  

Ο κ. Floriani κατέχει BA in Finance από το Federal University of Rio Grande do Sul στη Βραζιλία, το μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε πριν μετοικήσει στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει το Investment Management Program του London Business School.

Με αφορμή την πρόσληψη του, ο κ. Floriani έκανε το ακόλουθο σχόλιο: “Η ΑΧΙΑ συνεχίζει να είναι αεικίνητη και να στοχεύει ψηλότερα μέρα με τη μέρα, και γι’ αυτό το λόγο είναι μεγάλη χαρά για μένα να εντάσσομαι σε μια τόσο δυναμική οικογένεια επαγγελματιών.  Η διορατικότητα του Research Division της ΑΧΙΑ σε όλες τις περιοχές όπου επικεντρώνεται είναι ευρέως αναγνωρισμένη και  στόχος μου είναι να προσφέρω την καλύτερη δυνατή κάλυψη στους πελάτες μας στον χώρο των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων”. 

Καλωσορίζοντας τον κ. Floriani, ο κ. Δημήτριος Αθανασόπουλος, Group Managing Director της AXIA, δήλωσε τα εξής: “Η AXIA είναι αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση θεσμικών πελατών μέσω ενός προϊόντος παγκοσμίου κλάσης το οποίο προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης εξιδεικευμένης έρευνας. Η πρόθεσή μας είναι να συμπεριλάβουμε την καινούργια οπτική γωνία του κ. Floriani στην ήδη αναγνωρισμένη εργασία της ομάδας των αναλυτών μας για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες μας. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η εξειδίκευση του Jonas στα περιφερειακά Ευρωπαϊκά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και στον Ελληνικό τραπεζικό τομέα θα προσθέσουν σημαντική αξία στις αναλύσεις μας καθώς ο ίδιος παρακολουθεί την περιοχή μας στενά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Γι’ αυτό το λόγο, καλωσορίζουμε θερμά το Jonas και του ευχόμαστε συνεχείς επιτυχίες στην καριέρα του μαζί μας”.  

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους