«Σύμπραξη ουσίας» από ΣΚΤ και Universal Life

Τη στρατηγική τους συνεργασία για κάλυψη με ασφάλειες ζωής των δανειοληπτών του Συνεργατισμού ανακοίνωσαν επίσημα η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και ο Όμιλος Universal Life την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Τόσο ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης όσο και ο Γενικός Διευθυντής της Universal Life Αντρέας Κρητιώτης υπογράμμισαν ότι πρόκειται για μια σύμπραξη ουσίας, για τους πελάτες των δύο οργανισμών και για την Κύπρο.  

Ο κ. Χατζηγιάννης σημείωσε ότι πρόκειται για μια συνεργασία που πληροί όλα τα κριτήρια και προϋποθέσεις που θέτει ο Συνεργατισμός στην προσπάθειά του για διεύρυνση και εμβάθυνση της σχέσης που διατηρεί με τους πελάτες του. Η προσπάθεια αυτή, συνέχισε, προωθεί την απλότητα, την αξιοπιστία, τη διαφάνεια αλλά και προϊόντα, και αυτό επιχειρείται μέσω ενός συνεργάτη που έχει εξαιρετικά καλή φήμη. «Ως Συνεργατισμός, μέσα από αυτή τη σημαντική συνεργασία, καλύπτουμε ένα μεγάλο κενό στο πλαίσιο της υπεύθυνης τραπεζικής που εμείς προωθούμε στους πελάτες και μέλη μας». Στοχεύουμε, σημείωσε ο κ. Χατζηγιάννης, να δώσουμε απαντήσεις στα σύγχρονα θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινωνία, όπως είναι το συνταξιοδοτικό και η ανάγκη για παροχή περισσότερης και καλύτερης ιατροφαρμακευτικής κάλυψης. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Universal Life Αντρέας Κρητιώτης ανέφερε ότι πρόκειται για μια συνεργασία δύο πρωταγωνιστών του χρηματοοικονομικού χώρου στην Κύπρο, η οποία αποτελεί την απαρχή μίας σημαντικής ανάπτυξης για τους δύο συνεργάτες, προς όφελος των ιδίων και των πελατών τους. Σημείωσε ότι η Universal Life αποδίδει μεγάλη σημασία στη συνεργασία αυτή, γιατί όπως σημείωσε, ο Συνεργατισμός έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στον χώρο της τραπεζοασφάλισης που μέχρι σήμερα δεν έχουν αξιοποιηθεί πλήρως. «Σκοπεύουμε να βοηθήσουμε να αναπτυχθεί αυτή η δυνατότητα, τόσο μέσω της προσφοράς όλων των υπηρεσιών και των προϊόντων μας στους πελάτες του Συνεργατισμού όσο και μέσω του σχεδιασμού ιδιαίτερων προϊόντων που θα είναι προσαρμοσμένα στη φιλοσοφία του Συνεργατισμού και στις πραγματικές ανάγκες των πελατών του», ανέφερε.

Η συνεργασία των δύο οργανισμών, η οποία θα είναι τριετής, τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουρίου 2017.

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση