Διεθνής διάκριση για τη cdbbank

H cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως) βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Εταιρική Τράπεζα της Κύπρου για το 2016 (Best Corporate Bank Cyprus 2016) από το διεθνούς εμβέλειας οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό Capital Finance International (CFI.co). Κριτήριο για τη διάκριση της Τράπεζας υπήρξε η επιχειρησιακή αριστεία και η πελατοκεντρική της προσέγγιση.
 
Σχολιάζοντας τη βράβευση ο εκτελών χρέη Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή της cdbbank, κ. Γιώργος Σπυρίδης, δήλωσε: «Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλει η Τράπεζα για στήριξη των εγχώριων επιχειρηματιών και διεθνών πελατών της, μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων. Είμαστε ένας εξειδικευμένος οργανισμός με επιχειρηματικό προσανατολισμό που προσφέρει καινοτόμες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Εργαζόμαστε με αφοσίωση και υπευθυνότητα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της ευρύτερης οικονομίας του τόπου μας».

Τα ετήσια βραβεία CFI.co απονέμονται στη βάση ενός ευρέος φάσματος κριτηρίων που συνδράμουν στην τελική απόφαση της κριτικής επιτροπής. Πληροφορίες και στοιχεία για τους προτεινόμενους οργανισμούς συλλέγονται από διεθνή δημοσιογραφικά κείμενα επιχειρηματικού περιεχομένου, επιχειρηματικούς ηγέτες, εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και από την ερευνητική ομάδα του οργανισμού.

Η κριτική επιτροπή του CFI.co συνεχάρη τη cdbbank για την αφοσίωση και υπεροχή της στον τομέα της εταιρικής και εμπορικής τραπεζικής, τη διατήρησή της στην κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων και την αξιοποίηση της εμπειρίας της στην παροχή βοήθειας προς τους πελάτες της ώστε να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

To βραβείο Best Corporate Bank 2016 αποτελεί σημαντική διάκριση για την Τράπεζα, η οποία είναι ένας αξιόπιστος χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συμπληρώνει φέτος 53 χρόνια επιτυχούς πορείας. 

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού