Τα νέα της γραφεία στη Λεμεσό εγκαινίασε η cdbbank

Τα νέα της γραφεία στη Λεμεσό εγκαινίασε η Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως (cdbbank) ενδυναμώνοντας έτσι την παρουσία της στην πόλη.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης ο οποίος στον χαιρετισμό του σημείωσε πως η λειτουργία των νέων γραφείων της τράπεζας στη Λεμεσό, έχει μεγάλη σημασία για το χρηματοπιστωτικό σύστημα και για την οικονομία της χώρας γενικότερα, καθώς αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση ότι αφήνουμε πίσω μας την περίοδο της αβεβαιότητας και της ύφεσης. Η cdbbank, πρόσθεσε δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την πόλη της Λεμεσού, η οποία εκτός από γνωστός τουριστικός προορισμός έχει πλέον μετατραπεί σε ένα σημαντικό διεθνές κέντρο παροχής υπηρεσιών, στο μεγαλύτερο κέντρο πλοιοδιαχείρισης στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα φιλοξενεί σημαντικό αριθμό ξένων επιχειρήσεων, γεγονός που την τοποθετεί στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη.

Τέλος ο Υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει την προσπάθεια της, ώστε να διασφαλίσει ότι η Κύπρος θα παραμείνει ένας σταθερός, αξιόπιστος, ασφαλής και ανταγωνιστικός επενδυτικός προορισμός.

Ο Πρόεδρος της cdbbank Κυριάκος Χριστοφή, μιλώντας στη διάρκεια των εγκαινίων των νέων γραφείων στη Λεμεσό, τόνισε ότι η Τράπεζα Αναπτύξεως επενδύει συνεχώς στην παροχή αναβαθμισμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών και δίνει έμφαση στην σύσφιξη  της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με εγχώριους πελάτες - επιχειρηματίες, ιδιώτες και θεσμικούς καταθέτες και επενδυτές. Ταυτόχρονα πρόσθεσε, προωθούμε εργασίες στον τομέα της Διεθνούς τραπεζικής, ο οποίος εξακολουθεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Τα νέα γραφεία της cdbbank σημείωσε ο κ. Χριστοφή, αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη ταυτότητα της ως ένας εξειδικευμένος χρηματοπιστωτικός οργανισμός με εμπορικό προσανατολισμό. Τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε ανέφερε, σε συνδυασμό με τη συλλογική και στοχευμένη προσπάθεια του προσωπικού, έχουν αναδείξει τη cdbbank σε ένα δυναμικό οργανισμό με ξεκάθαρο όραμα, τον οποίον εμπιστεύονται μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ταμεία προνοίας, ταμεία συντάξεως και ιδιώτες καταθέτες.

Στην ομιλία του ο κ. Χριστοφή, ανακοίνωσε επίσης ότι η cdbbank έχει αναδειχθεί από το διεθνούς κύρους περιοδικό «Capital Finance International», ως η καλύτερη Εταιρική Τράπεζα της Κύπρου για το 2016. Η διάκριση αυτή υπογράμμισε, αποτελεί επιβράβευση των συλλογικών προσπαθειών για την προσφορά βέλτιστων υπηρεσιών και άριστης εξυπηρέτησης προς τους πελάτες της.

Την τελετή των εγκαινίων των νέων γραφείων της cdbbank στη Λεμεσό τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος Λεμεσού, βουλευτές, φορείς και αξιωματούχοι της πόλης, διπλωμάτες, καθώς και ντόπιοι και ξένοι επιχειρηματίες.

Η απόφαση της cdbbank να αναβαθμίσει την παρουσία της στη Λεμεσό, εντάσσεται στους κύριους στρατηγικούς της στόχους και βασίστηκε στις αξιόλογες προοπτικές που προσφέρει ως η κατεξοχήν πόλη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν εξαρτόμαστε από τη Fed για την μείωση των επιτοκίων
Εισαγωγή δύο νέων σειρών ομολόγων της Astrobank στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ
Κάποια επιδείνωση των ΜΕΔ σε ευρωπαϊκές τράπεζες αναμένει για το 2024 ο DBRS
Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Προανήγγειλε μείωση επιτοκίων η Λαγκάρντ-Σε σύντομο χρονικό διάστημα και αν δεν υπάρξει μεγάλο σοκ
Επιτόκια: Γιατί Deutsche Bank και Morgan Stanley «ρίχνουν» τις προβλέψεις
Πώς το ESG παίρνει μορφή μέσα από το διατραπεζικό έργο αξιολόγησης επιχειρήσεων (video)