ΥΠΟΙΚ: Χορηγίες για την Ετήσια ΓΣ των Διοικητών της ΕΤΑΑ

Πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους φορείς, εταιρείες, οργανισμούς και ιδρύματα, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, για παραχώρηση χορηγίας, απευθύνει το Υπουργείο Οικονομικών, στα πλαίσια της 26ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Διοικητών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ) και του Επιχειρηματικού Φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Μαΐου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Στη διοργάνωση, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, αναμένεται να συμμετάσχουν γύρω στα 2.000 άτομα και να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του εγχώριου και διεθνούς τύπου.

Αναφέρει ότι πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο γεγονός, που αναμένεται να προβάλει σημαντικά τον τόπο μας ως επιχειρηματικό και τουριστικό κέντρο και υπογραμμίζει πως ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο γεγονός ότι η Κύπρος θα προβληθεί ως ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για προσέλκυση ξένων επενδύσεων, σε ένα μεγάλο αριθμό τομέων της οικονομίας.

“Ως εκ τούτου, η Κυβέρνηση και ειδικά το Υπουργείο Οικονομικών, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επιτυχή διοργάνωση του όλου γεγονότος”, τονίζει το ΥΠΟΙΚ.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, η ΕΤΑΑ αποτελεί ένα διεθνή πολυμερή χρηματοδοτικό οργανισμό, με μετοχικό κεφάλαιο στο οποίο έχουν συνεισφέρει 65 χώρες μέλη, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Η Γενική Συνέλευση, πέρα από θεσμική απαίτηση για συνάντηση των Διοικητών, παρέχει την ευκαιρία για πραγματοποίηση πολλών άλλων συναντήσεων, όπως είναι το Επιχειρηματικό Φόρουμ, στο οποίο περιλαμβάνεται και το “CY/MoF Investment Outlook session”, παρουσιάσεις των χωρών στις οποίες η Τράπεζα δραστηριοποιείται και πρόγραμμα με συναντήσεις με την Κοινωνία των Πολιτών”, προσθέτει.

Τέλος, το Υπουργείο σημειώνει ότι το Πρόγραμμα Χορηγιών είναι αναρτημένο στην διαδραστική και φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα ebrdam2017.mof.gov.cy, που έχει δημιουργηθεί, για την προβολή της Γενικής Συνέλευσης και του Επιχειρηματικού Φόρουμ της ΕΤΑΑ και γενικότερα της χώρας μας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν εξαρτόμαστε από τη Fed για την μείωση των επιτοκίων
Εισαγωγή δύο νέων σειρών ομολόγων της Astrobank στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ
Κάποια επιδείνωση των ΜΕΔ σε ευρωπαϊκές τράπεζες αναμένει για το 2024 ο DBRS
Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Προανήγγειλε μείωση επιτοκίων η Λαγκάρντ-Σε σύντομο χρονικό διάστημα και αν δεν υπάρξει μεγάλο σοκ
Επιτόκια: Γιατί Deutsche Bank και Morgan Stanley «ρίχνουν» τις προβλέψεις
Πώς το ESG παίρνει μορφή μέσα από το διατραπεζικό έργο αξιολόγησης επιχειρήσεων (video)
125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Hellenic Bank Mobile App: Δάνεια με ηλεκτρονική υπογραφή εύκολα από το κινητό
AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας