Τρ. Κύπρου: Γρήγορες και εύκολες συναλλαγές χωρίς μετρητά ή κάρτα

Δύο νέους τρόπους διεξαγωγής εύκολων, γρήγορων και ανέπαφων συναλλαγών χωρίς τη χρήση μετρητών ή κάρτας προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου και οι οποίοι εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο υιοθέτησης ψηφιακής τεχνολογίας.

Πρόκειται για το βραχιολάκι wearablepay και το «αυτοκόλλητο» tagpay σε μορφή μικρής κάρτας, το οποίο τοποθετείται στο πίσω κάτω μέρος του κινητού, ή στη θήκη του κινητού ή οπουδήποτε αλλού και μπορούν να διενεργηθούν συναλλαγές με χρήση της τεχνολογίας contactless, πλησιάζοντας τα στο τερματικό POS. 

Ανέπαφες Συναλλαγές 
Η τεχνολογία Ανέπαφων Συναλλαγών (Contactless) είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος πληρωμών, που επιτρέπει στον καταναλωτή να πραγματοποιεί αγορές, απλά πλησιάζοντας το wearablepay και το tagpay πάνω από την οθόνη του contactless τερματικού POS. Αξίζει να σημειωθεί πως για συναλλαγές στην Κύπρο, μέχρι €20, δεν χρειάζεται να πληκτρολογηθεί ο μυστικός κωδικός αριθμός (PIN). 

Απόκτηση wearablepay και tagpay 
Διατίθενται σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου και η διαδικασία απόκτησής τους είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται, είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν οποιοδήποτε προϊόν κάρτας Visa της Τράπεζας Κύπρου (χρεωστική, πιστωτική, prepaid) και να επιλέξουν σε ποια κάρτα επιθυμούν να συνδεθεί. 

Δικαίωμα απόκτησης έχουν όσοι είναι πελάτες της Τράπεζας Κύπρου ηλικίας 18 χρονών και άνω και διατηρεί υφιστάμενη κάρτα Visa ή προβαίνει σε άνοιγμα νέας κάρτας Visa, συνδεδεμένης με λογαριασμό σε ευρώ. Δικαίωμα αίτησης έχουν επίσης πελάτες ηλικίας 13-18 που είναι νέοι ή υφιστάμενοι κάτοχοι κάρτας Prepaid Visa. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η διενέργεια συναλλαγών με τη χρήση των wearablepay και tagpay είναι απολύτως ασφαλείς, ενώ επισημαίνεται πως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συναλλαγές στο διαδίκτυο ούτε για αναλήψεις μετρητών από τις ΑΤΜ. 

Κόστος, διάρκεια, βαθμοί
Το κόστος έκδοσης του wearablepay ανέρχεται στα €10 και για το tagpay στα €5 με ισχύ τα 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους. Επισημαίνεται πως και τα δύο έχουν το δικό τους κωδικό PIN, ο οποίος είναι διαφορετικός από αυτό την κάρτας, ενώ για συναλλαγές με τους δύο αυτούς τρόπους στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο ανταμοιβή, οι κάτοχοι τους συγκεντρώνουν κανονικά βαθμούς στο σχέδιο ανταμοιβή. 

Δειτε Επισης

Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Νάγκελ (ΕΚΤ): Δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει σειρά μειώσεων επιτοκίων