ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ: Επανεκλογή Άντη Σκορδή στην προεδρία

Την επανεκλογή του Άντη Σκορδή στην προεδρία  της Δήμητρα Επενδυτική Δημόσια Λτδ, αποφάσισε το ΔΣ της εταιρείας, σε συνεδρία του. Παράλληλα, ομόφωνα επανεκλέγησαν ως αντιπροέδροι οι Λευτέρης Χριστοφόρου και Νέαρχος Ιωάννου.

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι οι Νικόλας Χατζηγιάννης, Βαρνάβας Ειρήναρχος, Δημήτρης Φιλιππίδης και Νίκος Μιχαηλάς, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Επιπρόσθετα, σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι το ΔΣ αναθεώρησε επίσης τη σύνθεση των διαφόρων επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ενώ μέλη είναι οι Βαρνάβας Ειρήναρχος και Λευτέρης Χριστοφόρου.

Στην προεδρία της επιτροπής διορισμών βρίσκεται ο Άντης Σκορδής, ενώ μέλη είναι οι Λευτέρης Χριστοφόρου και Νέαρχος Ιωάννου, ο οποίος αναλαμβάνει πρόεδρος στην επιτροπή αμοιβών, με μέλη τους Βαρνάβα Ειρήναρχο και Λευτέρη Χριτοφόρου.

Πρόεδρος της επιτροπής επενδύσεων είναι ο Νικόλας Χατζηγιάννης, ενώ μέλη οι Νέαρχος Ιωάνου, Βαρνάβας Ειρήναρχος, Λευτέρης Χριστοφόρου και Δημήτρης Φιλιππίδης.

Στην προεδρία της επιτροπής ανάπτυξης γης και ακινήτων βρίσκεται ο Άντης Σκορδής, με μέλη τους Νέαρχο Ιωάννου, Δημήτρη Φιλιππίδη, Λευτέρη Χριστοφόρου και Βαρνάβα Ειρήναρχο.

Πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης κινδύνων είναι ο Νικόλας Χατζηγιάννης, ενώ μέλη οι Νέαρχος Ιωάννου και Βαρνάβας Ειρήναρχος. Τέλος, λειτουργός συμμόρφωσης με τον κώδικα εταιρικής διακυβέρνησης είναι ο Νίκος Μιχαηλάς και λειτουργός επικοινωνίας με τους μετόχους ο Κώστας Παφίτης.

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Η μετατροπή νομισμάτων στη νέα eFx convert εποχή
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Μειώνεται η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια, αμετάβλητη για στεγαστικά
Ν. Χριστοδουλίδης: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τα μέτρα συγκράτησης του πληθωρισμού (βίντεο)
Εισαγωγή νέων Γραμματίων Δημοσίου Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΧΑΚ
Η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου
Στα κέρδη την Τετάρτη το ΧΑΚ, μεγάλο ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές