Ανακοινώνει αποτελέσματα η Ελληνική Τράπεζα

INBusinessNews  26/02/2016 07:59
Ανακοινώνει αποτελέσματα η Ελληνική Τράπεζα

Ανακοινώνει αποτελέσματα η Ελληνική Τράπεζα

INBusinessNews  26/02/2016 07:59

Συνέρχεται το πρωί της Παρασκευής το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας προκειμένου να εγκρίνει τα προκαταρκτικά οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου για το 2015. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, το μεσημέρι στα γραφεία της Διοίκησης της τράπεζας.

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωση των εννιαμηνιαίων αποτελεσμάτων στα τέλη Σεπτεμβρίου, που δημοσιεύτηκε στο Χρηματιστήριο, η τράπεζα ξεκαθάρισε πως είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες για επιπλέον προβλέψεις, που προέκυψαν στο πλαίσιο της Διαδικασίας Εποπτικής Εξέτασης και Αξιολόγησης (ΔΕΕΑ) που διεξήγαγε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

«Ο Όμιλος είναι ικανός να καλύψει τυχόν επιπλέον προβλέψεις, οι οποίες δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα €70 εκ. και να πληροί τις προκαταρκτικές απαιτήσεις της ΕΚΤ για αυξημένο Δείκτη Κεφαλαίου Κοινών Μετοχών της κατηγορίας 1 (CET 1)», ανακοίνωσε η τράπεζα.

Εξάλλου, ο Συνεργατισμός, ο οποίος αύξησε τις προβλέψεις του στο 50% από τον περασμένο Νοέμβριο, ανακοινώνει τα οικονομικά του αποτελέσματα την ερχόμενη Δευτέρα 29/2.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας