Νέα πακέτα για μικρομεσαίες από τον Συνεργατισμό

Νέο πακέτο προϊόντων για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα παρουσιάσει ο Συνεργατισμός σε εκδήλωση ενώπιον του επιχειρηματικού κόσμου της Λάρνακας την ερχόμενη Τετάρτη (24/2).

Επιδίωξη του Συνεργατισμού είναι να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και στην ενίσχυση της ανάκαμψης της κυπριακής οικονομίας, κάτι που εξάγεται από τον τίτλο της εκδήλωσης με θέμα: «O Συνεργατισμός πρωταγωνιστής στην επανεκκίνηση της Κυπριακής Οικονομίας», αλλά και από το γεγονός ότι διαθέτει υψηλή ρευστότητα που ανέρχεται περίπου στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το πακέτο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων ειδικά για επιχειρηματίες όπως: Δάνεια για επιχειρήσεις με χαμηλό επιτόκιο, καταθετικoύς λογαριασμούς, κάρτες, ασφάλειες, υπηρεσίες συναλλάγματος και πληρωμών, υπηρεσίες διεθνούς εμπορίου.

Πρόκειται για το πρώτο πακέτο προϊόντων προς επιχειρήσεις από τον Συνεργατισμό, το οποίο έρχεται έπειτα από ένα χρόνο εντατικών διεργασιών για αναδιαρθρώσεις δανείων, οι οποίες ξεπέρασαν το €1 δισεκατομμύριο το 2015, ενώ ο πήχης για τις αναδιαρθρώσεις το 2016 έχει τεθεί στα €1,5 δισ.

Το νέο πακέτο θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, στις 6.45 το απόγευμα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΒΕ Λάρνακας με θέμα: «O Συνεργατισμός πρωταγωνιστής στην επανεκκίνηση της Κυπριακής Οικονομίας», με ομιλητή τον Γενικό Διευθυντή της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλα Χατζηγιάννη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ