Συνεργατισμός: Διαφωνούμε αλλά σεβόμαστε την απόφαση της ΕΤΥΚ

INBusinessNews  03/12/2015 14:26
Συνεργατισμός: Διαφωνούμε αλλά σεβόμαστε την απόφαση της ΕΤΥΚ

Συνεργατισμός: Διαφωνούμε αλλά σεβόμαστε την απόφαση της ΕΤΥΚ

INBusinessNews  03/12/2015 14:26

Ανακοίνωση, μετά την εξαγγελία 24ωρης απεργίες, εξέδωσε ο Συνεργατισμός τονίζοντας: «Εκφράζουμε την λύπη μας για την εξαγγελία της απόφασης της 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας, αύριο Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015. Αν και διαφωνούμε, η απόφαση της συντεχνίας είναι σεβαστή».  .

Παράλληλα, σημειώνεται: «Ως διεύθυνση του Συνεργατισμού αναγνωρίζουμε πλήρως τις θυσίες που έχει κάνει το προσωπικό και τις επίμονες προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά για να οδηγήσουμε το Κίνημα σε ανοδική πορεία. Για εμάς, το ανθρώπινο δυναμικό παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του Συνεργατισμού και θα συνεχίσουμε να νοιαζόμαστε και να εργαζόμαστε για τα δικαιώματα και την ανέλιξή του».

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις και τις έως τώρα εξελίξεις ο Συνεργατισμός αναφέρει: «Πραγματικά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για θετική κατάληξη σε αυτό το στάδιο των εργασιακών διαπραγματεύσεων και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, παραμένοντας πάντα στη διάθεση των ανθρώπων του Συνεργατισμού και των οργανώσεων που τους εκπροσωπούν».

Καταληκτικά η ανακοίνωση του Συνεργατισμού τονίζει: «Ενημερώνουμε τα μέλη και τους πελάτες του Συνεργατισμού ότι την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα θα λειτουργήσουν κανονικά και ότι βασικές λειτουργικές εργασίες δεν θα επηρεαστούν από την απεργία»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας