RCB Bank: Εξασφάλιση βραβείου Αριστείας

Στην RCB Bank απονεμήθηκε το υψηλού κύρους επιχειρηματικό βραβείο αριστείας του Κυπριακού Συνδέσμου Ξένων Εταιρειών «CIBA 2015 Business Award for excellence».

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, απονέμοντας το βραβείο εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του CIBA που έλαβε χώρα, την Τρίτη, στη Λεμεσό, ο Υπουργός Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Εργων Μάριος Δημητριάδης εξήρε τη συνεισφορά της RCB Bank στην κυπριακή οικονομία, καθώς επίσης και τη συνεχή ανάπτυξη των εργασιών της κατά τα 20 χρόνια παρουσίας της στη χώρα.
 
Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο CEO της RCB Bank Kirill Zimarin ευχαρίστησε το CIBA για τη σημαντική αυτή διάκριση που αντανακλά την προσήλωση της τράπεζας στον επαγγελματισμό και την αριστεία. Ο κ. Zimarin αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη ύπαρξης νέων κινήτρων και κινητήριων δυνάμεων ούτως ώστε να αυξηθεί περαιτέρω η ελκυστικότητα της Κύπρου από πλευράς επενδύσεων.
 
«Η επιτυχής ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας προϋποθέτει την περαιτέρω καλυτέρευση της ποιότητας των στοιχείων ενεργητικού των Κυπριακών τραπεζών και άνοδο στη διεθνή αξιολόγηση της χώρας σε βαθμό προσέλκυσης επενδύσεων. Τα πιο πάνω θα επιτρέψουν στην Κύπρο να ξεπεράσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και να διασφαλίσει την ανάπτυξη και ευημερία της οικονομίας της χώρας», δήλωσε ο κ. Zimarin.
 
Οπως αναφέρεται, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ξένων Εταιρειών (CIBA) αποτελεί τον κατεξοχήν αντιπρόσωπο της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας στην Κύπρο και εργάζεται σκληρά στην προώθηση της Κύπρου ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Νάγκελ (ΕΚΤ): Δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει σειρά μειώσεων επιτοκίων
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου