ΑΠΟΕΛ-Τρ. Κύπρου: Επισημοποίησαν τη σχέση τους

ΑΠΟΕΛ και Τράπεζα Κύπρου κατέστησαν τις φήμες επίσημη ανακοίνωση, μέσω κοινής διάσκεψης Τύπου που παρέθεσαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στον Αρχάγγελο. Σημαντικό σημείο η οικονομική πτυχή τημς συνεργασίας, για την οποία επιβεβαιώθηκε ότι είναι της τάξης των 300 χιλιάδων ευρώ, στην περίπτωση βεβαίως που το ΑΠΟΕΛ προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Για το Europa League το ποσό μειώνεται στις 200 χιλιάδες.

Πολυσύνθετη συνεργασία
«Δεν είναι μια απλή χορηγία, ούτε και μια απλή διαφήμιση. Θέλουμε να κερδίσουμε από αυτή τη συνεργασία και η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ μας δίνει όλες τις προοπτικές για να φτάσουμε σε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Είναι για ένα χρόνο η συμφωνία μας αλλά θεωρούμε ότι μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μελλοντικές συμφωνίες. Είχαμε σκοπό να στηρίξουμε όλες τις ομάδες που θα συμμετείχαν σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Τελικά έμεινε ο ΑΠΟΕΛ και προχωρήσαμε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του. Είναι μια πολυσύνθετη συνεργασία η οποία απλώνεται σε πολλά επίπεδα και δεν περιορίζεται σε διαφημίσεις» τόνισε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Τράπεζας Κύπρου, Μιχάλης Περσιάνης.

Πετρίδης: Μεγάλη τιμή
Εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ στη διάσκεψη Τύπου βρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης και ο Χαράλαμπος Προύντζος, μέλος του ΔΣ. Ο κ. Πετρίδης αναφερόμενος στο deal με την Τράπεζα Κύπρου τόνισε: «Τρέξαμε το συγκεκριμένο θέμα με πολύ γρήγορους ρυθμούς ενόψει και του αγώνα της Τρίτης (18/8). Η συγκεκριμένη χορηγία αφορά τους ευρωπαϊκούς αγώνας και έπρεπε να ανακοινώσουμε το χορηγό πριν εμφανιστεί για πρώτη φορά. Θέλω να τονίσω αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή που η μεγαλύτερη τράπεζα στην Κύπρο χορηγεί τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Μας τιμά ιδιαίτερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Τράπεζας Κύπρου. Ελπίζω να ταξιδέψουμε την Τράπεζα Κύπρου καλύτερα από ότι ταξίδεψε μόνη της στην Ευρώπη -χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ. Δεν ήταν τόσο εύκολο να βρούμε χορηγία του ύψους που έχουμε βρει και το θεωρούμε μεγάλη επιτυχία».

«Μην ξεχνάτε το ΑΠΟΕΛ είναι μέτοχος στην Τρ. Κύπρου»
Παίρνοντας τον λόγο ο Χαράλαμπος Προύντζος τόνισε: «Η συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου έρχεται να προστεθεί σε άλλες συνεργασίες, όπως εκείνη με CytaVision για τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Παράλληλα, ο κ. Προύντζος σημείωσε: «Θέλουμε να απαλείψουμε από το λεξιλόγιό μας την λέξη χορηγία γιατί πρόκειται για συνεργασίες από τις οποίες οι συνεργάτες μας αποκομίζουν μεγαλύτερο όφελος από το χρηματικό όφελος που λαμβάνουμε εμείς. Αυτή η συνεργασία θα είναι πολυεπίπεδη. Το ΑΠΟΕΛ δείχνει την εμπιστοσύνη του προς το Κυπριακό Τραπεζικό σύστημα και την Τράπεζα Κύπρου συγκεκριμένα. Μην ξεχνάμε πως το ΑΠΟΕΛ είναι μέτοχος της Τράπεζας Κύπρου και αν πετύχει η Τράπεζα Κύπρου θα έχει όφελος και το ΑΠΟΕΛ. Είναι και ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι η Τράπεζα Κύπρου στέκεται στα πόδια της και είμαστε περήφανοι που μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα για την Κύπρο. Η συμφωνία είναι για ένα χρόνο. Αφορά και Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζουμε να είναι απλά η αρχή για μελλοντική συνεργασία».

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν εξαρτόμαστε από τη Fed για την μείωση των επιτοκίων
Εισαγωγή δύο νέων σειρών ομολόγων της Astrobank στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ
Κάποια επιδείνωση των ΜΕΔ σε ευρωπαϊκές τράπεζες αναμένει για το 2024 ο DBRS
Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Προανήγγειλε μείωση επιτοκίων η Λαγκάρντ-Σε σύντομο χρονικό διάστημα και αν δεν υπάρξει μεγάλο σοκ
Επιτόκια: Γιατί Deutsche Bank και Morgan Stanley «ρίχνουν» τις προβλέψεις
Πώς το ESG παίρνει μορφή μέσα από το διατραπεζικό έργο αξιολόγησης επιχειρήσεων (video)