Ευρωπαϊκό deal Τρ. Κύπρου-ΑΠΟΕΛ

Σε συμφωνία για την επίσημη εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις προχωρά η Τράπεζα Κύπρου. Ρεπορτάζ του Super Sport FM αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και εντός των ημερών το deal θα ανακοινωθεί κι επίσημα.

Την ίδια ώρα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Τράπεζα Κύπρου θα δώσει ένα ποσό της τάξης των 300 χιλιάδων ευρώ εάν ο ΑΠΟΕΛ περάσει στο Champions Laegue και 200 σε περίπτωση εισόδου στο Europa League.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρχές του καλοκαιριού ο σύλλογος της Λευκωσίας συζητούσε και μάλιστα με λεπτομέρειες το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Cyta, ωστόσο, η αλλαγή πλεύσης σε σχέση με τις χορηγίες από πλευράς οργανισμού επέφερε το ναυάγιο στο σενάριο συμφωνίας.

Σημειώνεται πάντως, ότι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο ψάξιμο για χορηγό εμφάνισης για τις εγχώριες διοργανώσεις αφού η συμφωνία με την Τράπεζα Κύπρου αφορά μόνο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι στο ρεπορτάζ του Super Sport FM σημειώνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν σε συζητήσεις τόσο με την Ελληνική Τράπεζα όσο και με τη Logicom, με την οποία μάλιστα είχε συνεργαστεί την περασμένη περίοδο λόγω της συμμετοχής του συλλόγου στο Champions League.

Την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα apoel.net η οποία επίσης αναφέρεται στη συνεργασία ΑΠΟΕΛ-Τρ. Κύπρου αναφέρει ακόμη ότι: «Η συνεργασία θα επεκταθεί και σε άλλες μορφές αφού θα υπάρχουν προωθητικές ενέργειες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου και στους εγχώριους αγώνες».

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας