Νέο ωράριο στην Τράπεζα Κύπρου

«Επί αριθμού ζητημάτων», που αφορούν το προσωπικό και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, συμφώνησαν Τράπεζα Κύπρου και ΕΤΥΚ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Προσωπικού της Τράπεζας Κύπρου Μιχάλη Σπανό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας ο κ. Σπανός είπε ότι «μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, σύνεσης και σεβασμού του ενός προς τον άλλο, Τράπεζα Κύπρου και ΕΤΥΚ, συμφώνησαν επί αριθμού ζητημάτων που αφορούν το προσωπικό και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών».

«Συμφώνησαν, επίσης, όπως εργαστούν από κοινού για τον εκσυγχρονισμό της Σύμβασης Εργασίας και τη βελτίωση των συστημάτων της Τράπεζας, με σκοπό την ανάπτυξη των εργασιών, την υποστήριξη του προσωπικού και την εξυπηρέτηση του πελάτη», προστίθεται.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΥΚ η Τράπεζα Κύπρου και η συντεχνία των τραπεζοϋπαλλήλων συμφώνησαν για αμεση εφαρμογή νέου ωραρίου και πιο συγκεκριμένα:
Δευτέρα με Πέμπτη από τις 7:30 έως τις 3 το απόγευμα και την Παρασκευή από τις 7:30 έως τις 2:30 το μεσημέρι. Τα ταμεία θα λειτουργούν μισή ώρα μετά το άνοιγμα του πρωινού και μισή ώρα πριν το κλείσιμο του απογεύματος.

Παράλληλα, στην ανακοίωνση της ΕΤΥΚ αναφέρεται: "Η νέα αυτή ρύθμιση, αναπόφευκτα θα αποτελέσει το δείκτη και για το υπόλοιπο τραπεζικό σύστημα. Σε ότι αφορά το Ταμείο Προνοίας, η νέα συμφωνία προβλέπει την εξίσωση του με αυτά των υπολοίπων Τραπεζών  – μελών του ΚΕΣΤ. Όσον αφορά τα συμβατικά δάνεια, έχουμε καταφέρει, αφού σήμερα το βασικό επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι στο 0,05%, να συμφωνήσουμε σταθερά επιτόκια τα οποία δεν θα επηρεάζονται πλέον από την όποια τυχόν μελλοντική αύξηση".
.

Δειτε Επισης

Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Τράπεζα Κύπρου: Επαναγορά μετοχών στο πλαίσιο του buyback €25 εκατ.
Η Touch Card™ από τη Mastercard® τώρα διαθέσιμη στην Ελληνική Τράπεζα
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων