Συνάντηση κορυφής τραπεζιτών

Συνάντηση κορυφής των υψηλόβαθμων στελεχών του κυπριακού τραπεζικού τομέα αποτελεί το 2ο Cyprus Banking Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Τα νέα δεδομένα του χρηματοπιστωτικού τομέα όπως έχουν διαμορφωθεί έπειτα τις αποφάσεις του Eurogroup το 2013, αλλά και έπειτα από τα αποτελέσματα των stress tests, θα αναπτυχθούν στο συνέδριο στην παρουσία όλων των σημαντικών Κυπρίων bankers και κυπριακών τραπεζών: Alpha Bank, Τράπεζα Κύπρου, Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, Eurobank Κύπρου, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), Ελληνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου), RCB Bank Ltd και USB Bank Plc.

Για πρώτη φορά θα ανοίξουν τα χαρτιά τους CEOs και διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων τραπεζών της Κύπρου που θα μιλήσουν σε «κοινή τράπεζα» για το παρόν και το μέλλον του κυπριακού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Ο Μιχάλης Λούης, CEO της Eurobank Κύπρου, θα αναλύσει τις προκλήσεις και το μέλλον του τραπεζικού τομέα στην Κύπρο.

 Στη συνέχεια, ο γενικός διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριος Κληρίδης, θα εξετάσει το νέο επιχειρηματικό μοντέλο που θα οδηγήσει τις κυπριακές τράπεζες στην κερδοφόρα ανάπτυξη.

Ακόμα, ο διευθύνων σύμβουλος και CEO της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου, Γιώργος Άππιος, θα επικεντρωθεί στις προτεραιότητες των CEOs των τραπεζών και στο σχέδιο δράσης τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεωργίου, διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Κύπρου, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των πρόσφατων τεστ αντοχής.

Εξίσου σημαντική θα είναι και η παρουσίαση του Bert Pijls, CEO του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας, ο οποίος θα αναφερθεί στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα.

Επίσης, ο Kirill Zimarin, CEO της RCB Bank Ltd, θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες και τις επιδόσεις των διεθνών τραπεζών στην Κύπρο, καθώς και τη συμβολή τους στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Τέλος,  ο Χάρης Πουαγκαρέ, Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου θα αναλύσει το θέμα Cyprus Banking: The return to normal.

 Για το αναλυτικό πρόγραμμα του πιο σημαντικού συνεδρίου για την τραπεζική που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο,  κάντε κλικ εδώ: www.imhbusiness.com

Οργάνωση: ΙΜΗ και περιοδικό Gold. Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions. Χορηγοί: Cablenet και PwC Κύπρου. Χορηγοί Επικοινωνίας: InBusiness News, Gold News, εφημερίδα Η Σημερινή και Sigmalive. Υπό την αιγίδα του: Citea. Σε συνεργασία: Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου. Υποστηρικτές: Alpha Bank Cyprus Ltd, Τράπεζα Κύπρου, Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, Eurobank Κύπρου, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), Ελληνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου), RCB Bank Ltd, USB Bank Plc.

Δειτε Επισης

Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Ανοίγει ο δρόμος για απασχόληση ξένων εργαζομένων-Συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι με πρόταση Παναγιώτου
Γ. Παπαναστασίου για Great Sea Interconnector: Όχι επιβάρυνση του καταναλωτή πριν τη λειτουργία του καλωδίου
Το στίγμα πορείας του Χριστόδουλου Πατσαλίδη-Η συνεργασία με Κεραυνό και το πρώτιστο μέλημα του Διοικητή