Ελληνική: Αισιοδοξία από roadshow

INBusinessNews  27/11/2014 08:58
Ελληνική: Αισιοδοξία από roadshow

Ελληνική: Αισιοδοξία από roadshow

INBusinessNews  27/11/2014 08:58

Το αργότερο μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2015 θα ξεκαθαρίσει ποιοι και με τι ποσοστό συμμετοχής θα είναι οι νέοι μέτοχοι της Ελληνικής Τράπεζας που θα προκύψουν από τη διαδικασία αύξησης κεφαλαίου.

Τα τρία υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας, ο νέος CEO Bert Pijls, ο μέχρι πρότινος CEO και μέλος του ΔΣ Μαρίνος Γιαννόπουλος και ο Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Αντώνης Ρούβας ολοκλήρωσαν την Τετάρτη το λεγόμενο non-deal roadshow με τελευταίο σταθμό το Ντουμπάι.

Το ενδιαφέρον, όπως διαρρέει ήταν έντονο τόσο για την τράπεζα όσο και για την Κύπρο και απομένει να διαφανεί κατά πόσο κάποιοι από τους θεσμικούς επενδυτές στους οποίους έγιναν παρουσιάσεις προχωρήσουν με επενδυτική απόφαση. Τροχοπέδη ενδεχομένως να αποτελέσει η περιορισμένη διάθεση των υφιστάμενων μεγαλο-μετόχων της τράπεζας για νέο μετοχικό πόλο στην τράπεζα.

Η 11η Δεκεμβρίου αποτελεί την τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης για αδιάθετες μετοχές και ακολούθως το Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει στη διάθεση του περίοδο 30 ημερών για να τις διαθέσει με ελάχιστη τιμή τα 0,0375 ευρώ.  

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας