2nd Cyprus Banking Forum

Όλα τα δεδομένα για τις μεταρρυθμίσεις και το μέλλον του τραπεζικού τομέα στην Κύπρο και την Ευρώπη στο 2nd Cyprus Banking Forum, το οποίο παρουσιάζουν η IMH και το περιοδικό Gold.

Στο πλαίσιο του φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, θα αναλυθούν οι εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη, με στόχο να παρατεθούν όλα τα δεδομένα, τα οποία διαμορφώνουν το παρόν και το μέλλον του.

Άριστα στελέχη του τομέα και διακεκριμένοι γνώστες του τραπεζικού συστήματος και της χρηματοοικονομικής αγοράς θα αναλύσουν ενδελεχώς θέματα, όπως, την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα και με ποιους τρόπους θα επιτευχθεί, παραθέτοντας στοιχεία και δεδομένα, στα οποία ο τομέας θα επενδύσει για το σκοπό αυτό. Ως εκ τούτου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, αφού ενημερωθούν από τους ειδικούς του κλάδου, να επανεξετάσουν και να επαναπροσδιορίσουν τις στρατηγικές τραπεζικής που χρησιμοποιούν, να γνωρίσουν τις επιλογές που έχουν στο πλαίσιο των όσων μεταρρυθμίσεων έγιναν ή έρχονται, αλλά και να δικτυωθούν με συναδέλφους και συνεργάτες από τον κλάδο.

Νέα δεδομένα και αναλύσεις     

Το Cyprus Banking Forum αποτελεί βαρύνουσας σημασίας διοργάνωση για τα ανώτατα και ανώτερα στελέχη των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες από τον τομέα των υπηρεσιών που ασχολούνται με τραπεζικά θέματα. Κι αυτό γιατί αγγίζει με στοιχεία και επιστημονικού επιπέδου αναλύσεις τις πραγματικότητες για έναν τομέα που καθορίζει, σε μεγάλο βαθμό, το κοινωνικοοικονομικό μέλλον του τόπου και την πορεία για έξοδο από την κρίση.

Το φόρουμ θα φέρει σε επαφή σημαίνοντα στελέχη του ευρωπαϊκού και του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, καθώς και των αρμόδιων ρυθμιστικών Αρχών, ώστε να αναλύσουν και να συζητήσουν την πορεία των τραπεζών προς τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την κερδοφορία. Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι τράπεζες της Κύπρου και το μέλλον τους, εξού και το φόρουμ αποτελεί για τα στελέχη του κυπριακού τραπεζικού τομέα μοναδική ευκαιρία για να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις νέες τάσεις, να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους και να επωφεληθούν από τις γνώσεις και την εμπειρία των κορυφαίων ειδικών του κλάδου.
Το φόρουμ απευθύνεται σε προέδρους, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές, εκτελεστικούς και διευθύνοντες συμβούλους, καθώς και σε ανώτερα στελέχη από τους ακόλουθους τομείς:
•    Τοπικές και ξένες τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο
•    Συνεργατικά πιστωτικά ιδρύματα  
•    Κεντρική Τράπεζα και άλλες ρυθμιστικές Αρχές
•    Άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς
•    Επιχειρήσεις επαγγελματικών υπηρεσιών (λογιστές, δικηγόροι κτλ.)
•    Ασφαλιστικές εταιρείες
•    Χρηματοοικονομικούς συμβούλους
•    Φορείς παροχής λύσεων πληροφορικής

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ
 

Επικοινωνία
Οργάνωση: ΙΜΗ και περιοδικό Gold. Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions. Χορηγοί: Cablenet και PwC Κύπρου. Χορηγοί Επικοινωνίας: InBusiness News, Gold News, εφημερίδα Η Σημερινή και Sigmalive. Υπό την αιγίδα του: Citea. Σε συνεργασία: Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου. Υποστηρικτές: Alpha Bank Cyprus Ltd, Τράπεζα Κύπρου, Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, Eurobank Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου), RCB Bank Ltd, USB Bank Plc.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους