Γιώργος Άππιος: Οι καταθέσεις σε ψηλότερα επίπεδα

INBusinessNews  02/09/2014 09:53
Γιώργος Άππιος: Οι καταθέσεις σε ψηλότερα επίπεδα

Γιώργος Άππιος: Οι καταθέσεις σε ψηλότερα επίπεδα

INBusinessNews  02/09/2014 09:53

Η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς και ότι οι καταθέσεις της σήμερα βρίσκονται σε ψηλότερα επίπεδα από αυτά που είχε πριν το Eurogroup. Αυτό τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος και πρώτος εκτελεστικός διευθυντής της τράπεζας Γιώργος Άππιος.

Μιλώντας σε εκδήλωση της Τράπεζας Πειραιώς, όπου τίμησε τους απόδημους, ο κ. Άππιος επεσήμανε ότι οι ψηλές καταθέσεις καταδεικνύουν την εμπιστοσύνη των πελατών προς την Τράπεζα Πειραιώς.

Σημείωσε ότι η Κύπρος τον Αύγουστο του 2014 παρουσιάζει καλή εικόνα, λόγω της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της στην εφαρμογή του Μνημονίου. Εκφράζοντας την αισιοδοξία του, σημείωσε: «Είμαστε λαός που στα δύσκολα βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και δεν τα βάζουμε κάτω. Είμαι πεπεισμένος ότι οι μέχρι τώρα επιδώσεις μας θα συνεχιστούν, θα επικρατήσει σύνεση στους ηγέτες μας και ότι ο στόχος του Μνημονίου για μια μόνιμη, συνεχή και σταθερή ανάπτυξη θα επιτευχθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων».

Είναι η 4η συνεχή χρονιά φέτος, που η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου, αναγνωρίζει την πλούσια δράση και το έργο των αποδήμων, οργανώνοντας εκδήλωση προς τιμή τους. Αρκετοί απόδημοι ήρθαν στην Κύπρο κι έλαβαν μέρος στην 25η Συνεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων – Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ) και του 7ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Νεολαίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ).

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία, ο κ. Άππιος, έκανε αναφορά στον κοινό στόχο, στην κοινή επιδίωξη που υπάρχει μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και των αποδήμων. «Οι απόδημοι», ανάφερε, «ξεκινούν με αφετηρία τον πατριωτισμό και την εθνική παρακαταθήκη που ανέκαθεν τους χαρακτήριζε μέσα από το αίσθημα της αγάπης για την πατρίδα τους, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς ξεκινά με αφετηρία την προσφορά της προς τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό με συνεχείς δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, βελτιώνοντας έτσι το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται. Ο στόχος είναι κοινός και είναι να πάει καλά ο τόπος μας»,, πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Άππιος ευχαρίστησε τους απόδημους για τη δράση τους στο εξωτερικό και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Τράπεζα Πειραιώς θα τους στηρίζει συνεχώς.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας