Απολύθηκαν 70 άτομα από την FBME

INBusinessNews  12/08/2014 12:35
Απολύθηκαν 70 άτομα από την FBME

Απολύθηκαν 70 άτομα από την FBME

INBusinessNews  12/08/2014 12:35

Η FBME Card Services ανακοίνωσε την απόλυση των 70 από τους 105 εργαζομένους της, ως αποτέλεσμα της αναστολής της δραστηριότητας της εταιρείας, που έχει τεθεί σε ισχύ από την περασμένη Πέμπτη, 7 Αυγούστου2014. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση έχει μιλήσει σε όλους τους εργαζόμενους που απολύθηκαν και θα λάβουν τα πλήρη δικαιώματά τους από την FBME μέσω της μισθοδοσίας του Αυγούστου καθώς και στην πορεία την καταβολή αποζημίωσης από την κυβέρνηση. 

Η εταιρεία εκφράζει την ειλικρινή λύπη της που έχει εξαναγκασθεί σε αυτή την κατάσταση, λόγω της αδυναμίας της να λειτουργήσει η οποία, με τη σειρά της, οφείλεται στη διαταραχή των πληρωμών από τότε που τα ειδικά μέτρα εξυγίανσης επιβλήθηκαν στο υποκατάστημα της FBME Bank Limited στην Κύπρο. Η εταιρεία λυπάται για τον αντίκτυπο που η κατάσταση αυτή έχει στα μέλη του προσωπικού, των οικογενειών τους και στους συνεργάτες της. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η FBME Card Services ήρθε αντιμέτωπη με μια αδύνατη κατάσταση. Οι εναπομείναντες εργαζόμενοι παραμένουν για να λειτουργήσουν την εταιρεία ενώ βρίσκεται σε αναστολή εργασιών, με ευέλπιστο στόχο την επανεκκίνηση των εργασιών της».. 

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 για να δραστηριοποιηθεί στις αγορές της Κύπρου και της Ευρώπης, προσφέροντας στους τοπικούς πελάτες μια ανταγωνιστική επιλογή πέραν από το μοναδικό άλλο τοπικό παροχέα, την JCC Card Services. 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πριν από την αναστολή των εργασιών της, η FBME Card Services παρείχε ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων που σχετίζονται με τις κάρτες, προσφέροντας υπηρεσίες προς τους εταίρους της, εμπόρους, τράπεζες και κατόχους καρτών σε όλο τον κόσμο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας