Κύπρου-Λαϊκή: Έσονται εις ηλεκτρονική σάρκα μίαν

INBusinessNews  03/06/2014 11:55
Κύπρου-Λαϊκή: Έσονται εις ηλεκτρονική σάρκα μίαν

Κύπρου-Λαϊκή: Έσονται εις ηλεκτρονική σάρκα μίαν

INBusinessNews  03/06/2014 11:55

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι συνδέονται τα συστήματα με την πρώην Λαϊκή Τράπεζα, εξέδωσε η Τράπεζα Κύπρου αναφέροντας: "Με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών μας και στο πλαίσιο της απορρόφησης των εργασιών του πρώην Δικτύου της Λαϊκής Τράπεζας, όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των πελατών της Λαϊκής Τράπεζας θα μεταφερθούν στα ηλεκτρονικά συστήματα της Τράπεζας Κύπρου".

Παράλληλα, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει: "Η μεταφορά θα γίνει το τριήμερο 6-9 Ιουνίου 2014 και η Τράπεζα έχει κάνει όλες τις αναγκαίες προεργασίες έτσι ώστε η μεταφορά να γίνει ομαλά και χωρίς να επηρεαστεί η εξυπηρέτηση των πελατών μας.  

Για την καλύτερη ενημέρωσή τους, το σύνολο των πελατών του πρώην δικτύου της Λαϊκής Τράπεζας έχουν παραλάβει προσωπική επιστολή με λεπτομέρειες για τη μεταφορά των λογαριασμών τους. Σχετικά έντυπα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου και φιλοξενούνται στις προθήκες των καταστημάτων. Παράλληλα η Τράπεζα έχει προχωρήσει με ενημερωτικές δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και ιστοσελίδες".    

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κατάστημα που τους εξυπηρετεί ή με την Υπηρεσία 1bank στο τηλέφωνο 800 00 800 ή στο τηλέφωνο +357 22 12 8000 για κλήσεις από το εξωτερικό (από 07:45 - 21:30, Δευτέρα – Παρασκευή) ή μέσω της ιστοσελίδας www.bankofcyprus.com.cy.

Πελάτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χρήση καρτών τους κατά το τριήμερο 7/6/14-9/6/14 μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία 1bank από τις 09:00 – 19:00.

"Η Τράπεζα εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το σύνολο των πελατών της για την κατανόηση και τη συνεργασία" αναφέρει καταλήκτικά ο Οργανισμός.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας