Ταξιτάρης: Βλέπει ξένα κεφάλαια στη BOCY

INBusinessNews  29/05/2014 14:38
Ταξιτάρης: Βλέπει ξένα κεφάλαια στη BOCY

Ταξιτάρης: Βλέπει ξένα κεφάλαια στη BOCY

INBusinessNews  29/05/2014 14:38

Ανακεφαλαιοποίηση με ιδιωτικά κεφάλαια χωρίς διαχωρισμό της Τράπεζας Κύπρου προβλέπει για τον Οργανισμό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας SYMMETRIA Δημήτρης Ταξιτάρης. 

Ο κ. Ταξιτάρης ανέφερε στο InBusinessNews: «Είμαστε της απόψης ότι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες διεθνώς, οποιαδήποτε ανακεφαλαιοποίηση αυτή τη στιγμή θα βοηθήσει και ευρύτερα την οικονομία».

 

H Τράπεζα Κύπρου, συνέχισε ο κ. Ταξιτάρης είναι ευρύτερου ενδιαφέροντος. «Είναι μια τράπεζα η οποία έχει τεράστια συστημική σημασία για την κυπριακή οικονομία και  πάρα πολλοί παράγοντες ενδιαφέροντε στο να βελτιωθεί η κατάσταση και να προχωρήσει ομαλά, σύμφωνα φυσικά και με τις πρόνοιες του μνημονίου» 

Για το διαχωρισμό της Τράπεζας Κύπρου ο Δημήτρης Ταξιτάρης ανέφερε ότι ένας διαχωρισμός των περιουσιακών στοιχείων,  με τη δημιουργία μιας οντότητας για μεταφορά των προβληματικών δανείων υπό άλλες συνθήκες ίσως να ήταν μια καλή επιλογή όμως στη προκειμένη περίπτωση υπάρχουν κάποια προβλήματα. Πρόβλεψη της SYMMETRIA, συμπλήρωσε, είναι πως η Τρ. Κύπρου θα καταφέρει να ανακεφαλαιοποιηθεί από ιδιωτικά κεφάλαια και χωρίς να αλλάξει σημαντικά η υφιστάμενη δομή της. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας