Φούρνοι Ζορπάς: H τέχνη του Αθηαινίτικου ψωμιού

Δεκαπέντε χιλιάδες ψωμιά σε διάφορες παραλλαγές παρασκευάζουν καθημερινά οι Φούρνοι Ζορπάς. Συνεργείο του InBusinessNews επισκέφτηκε τους γνωστούς φούρνους όπου μας παρουσίασαν βήμα προς βήμα τη διαδικασία παρασκευής του αθηαινίτικου ψωμιού. 

Ο Υπεύθυνος Παραγωγής της Βιομηχανικής Μονάδας στους φούρνους Ζορπάς, Χριστάκης Πάρπας μάς ανέφερε ότι το πρώτο προϊόν που παρασκεύασαν οι φούρνοι είναι το αθηαινίτικο ψωμί το 1975 από τον κ. Ανδρέα Ζορπά που είναι ο ιδρυτής. 

Όπως μας ανέφερε ο κ. Πάρπας, τα μελλοντικά πλάνα του Ομίλου Εταιρειών Ζορπά περιλαμβάνουν το άνοιγμα ακόμα τεσσάρων φούρνων. Το σύνολο των καταστημάτων σήμερα είναι 53 ανά το παγκύπριο και εργοδοτεί γύρω στα 1.300 άτομα. 

Τον Οκτώβριο η εταιρεία θα γιορτάσει τα 40 χρόνια ιστορίας της. 

 

 

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls