Κάρβουνα Πυρσός για έναν χρόνο από τις υπεραγορές Ιωαννίδης

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάρβουνα Πυρσός για έναν χρόνο, αλλά και δέκα φορητές ψηστιέρες, δίνουν οι υπεραγορές Ιωαννίδης στους καταναλωτές. Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου στις 2 Νοεμβρίου, οι υπεραγορές Ιωαννίδης εγκαινίασαν το πρόγραμμα «Κυνήγησε το», χαρίζοντας στους κυνηγούς ένα συλλεκτικό, πορτοκαλί καπελάκι, με συνδυασμένες αγορές σε κάρβουνα Πυρσός, αλλαντικά Δασκάλου και ζιβανία Πετράλωνα.

Το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 12:00, όσοι έκαναν τα ψώνια τους στις υπεραγορές Ιωαννίδης γεύτηκαν κυπριακά παραδοσιακά αλλαντικά Δασκάλου καθώς και τοπικό κρασί και ζιβανία Πετράλωνα. 

Τα αλλαντικά Δασκάλου, παραδοσιακά κυπριακά αλλαντικά που παρασκευάζονται στον Αγρό με την αυθεντική συνταγή που έχει τις ρίζες της έναν αιώνα προηγουμένως.  

"Στη βιοτεχνία Αλλαντικών Δασκάλου κατάφεραν να διασώσουν τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής και ψησίματος των αλλαντικών, απαλλαγμένο από συντηρητικά" αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η ζιβανία και το κρασί Πετράλωνα παρασκευάζονται από στέμφυλα και σταφύλια, αντίστοιχα, που συλλέγονται από τους αμπελώνες της Πιτσιλιάς, σε καινούργιες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Αγρό, τηρώντας ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εφαρμόζοντας σύστημα ασφάλειας και υγιεινής.  

Οι προσφορές των υπεραγορών Ιωαννίδης σε Αγίους Ομολογητές και Ανθούπολη θα διαρκέσουν έως τις 12 Νοεμβρίου. "Οι τυχεροί δεν θα επιστρέψουν… παπαγάλοι από την εξόρμησή τους, μπορούν να μαγειρέψουν λαγό στιφάδο με την παραδοσιακή συνταγή που θα βρουν στο φυλλάδιο των υπεραγορών ή στο www.facebook.com/IoannidesBrosLtd" αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση τω υπεραγορών.

 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού