Πλήγμα στις πωλήσεις οχημάτων στην Πάφο

Σημαντικό πλήγμα έχει επιφέρει η οικονομική κρίση και η μη παροχή χρηματοδότησης από πλευράς των τραπεζών, στις πωλήσεις των οχημάτων στην πόλη και Επαρχία Πάφου, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του  Παγκύπριου Συνδέσμου Εμπορίας Αυτοκινήτων Πάφου Ανδρέας Σιήκκης.
 
Ο κ. Σιήκκης πρόσθεσε πως από το 2009 η μείωση στις πωλήσεις των οχημάτων ανήλθε στο 70% με 80%, σημειώνοντας πως ήταν «μια κατακόρυφη μείωση, η οποία έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα».

Παραδέχτηκε, ωστόσο, πως τον τελευταίο χρόνο παρατηρήθηκε αύξηση στη ζήτηση του αυτοκινήτου γιατί – όπως είπε- οι συγκοινωνίες δεν φαίνεται να εξυπηρετούν τους πολίτες και κυρίως τους Κύπριους και κοινοτικούς εργαζόμενους

Ο κ. Σιήκκης είπε ακόμη πως οι μεταπωλητές οχημάτων τόσο καινούργιων όσο και των μεταχειρισμένων  καλούνται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της μη χρηματοδότησης των τραπεζών στους πελάτες τους.

Προσπαθούμε. Συνέχισε. «με κάθε τρόπο να δώσουμε ευκαιρίες στον κόσμο μέσα από δικά μας συμβόλαια», δηλαδή εξήγησε, «χρηματοδοτούμε εμείς οι ίδιοι τα αυτοκίνητα που παίρνει ο κόσμος και κάνουμε γραμμάτια».

Οπως ανέφερε, προσφέρουμε στους πελάτες και ενδιαφερόμενους για την αγορά οχημάτων ευκολίες αποπληρωμής προκειμένου να έχουν το δικό τους αυτοκίνητο και να εξυπηρετούνται.

Κάλεσε, τέλος, τις τράπεζες να σταματήσουν να διεκδικούν μόνο τα δικαιώματα τους αλλά και να εξυπηρετούν εκείνους τους πολίτες που γνωρίζουν ότι έχουν την δυνατότητα αποπληρωμής του δανεισμού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar