Καμπανελλάς: Κίνηση στρατηγικής με Λαμπριανίδη

Μια  σημαντική συμφωνία στον τομέα των τροφίμων υπεγράφη πρόσφατα, μεταξύ της  ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ Λτδ και της La Delia Foods Ltd, ιδιοκτήτριας εταιρείας των γνωστών Αλλαντικών Λαμπριανίδη. Βάσει Μνημονίου Συνεργασίας, στο οποίο κατέληξαν οι δύο εταιρείες, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ αναλαμβάνει τη διανομή των Αλλαντικών Λαμπριανίδη, από την 1η Ιουλίου 2014.

Με τα νέα δεδομένα, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, θα διανέμει μέσω του  δικτύου της και τα Αλλαντικά Λαμπριανίδης  έτσι ώστε να επιτυγχάνεται αποτελεσματική εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ κ. Μάριος Καμπανελλάς σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η συνεργασία μας με τη La Delia Foods Ltd αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για  διεύρυνση του δικτύου συνεργατών μας και για βελτίωση της αποτελεσματικότητας μέσα από την αξιοποίηση των συνεργειών. Τέτοιες κινήσεις βελτιώνουν την αξία που προσφέρουμε  στον καταναλωτή. Τα Αλλαντικά Λαμπριανίδης είναι ένα κυπριακό παραδοσιακό προϊόν, συνώνυμο της ποιότητας και χαιρόμαστε που μέσω του  δικτύου διανομής της εταιρείας μας, ακόμη περισσότερες οικογένειες της Κύπρου θα μπορούν να απολαμβάνουν τα εξαιρετικά προϊόντα  Λαμπριανίδης»

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της La Delia foods Ltd κ. Παύλος Μιχαήλ, είπε: « Η συμφωνία αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες για την εταιρεία μας και εκμεταλλευόμενοι το δίκτυο διανομής της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, της εταιρείας  με το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής σε προϊόντα ψυγείου στην Κύπρο, θα φέρουμε τα προϊόντα μας ακόμη πιο κοντά στον κάθε καταναλωτή. Η ποιότητα των Αλλαντικών Λαμπριανίδης είναι αδιαμφισβήτητη και η συνεργασία μας με την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα μας και ταυτόχρονα θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στο παραγωγικό σκέλος και στην μελέτη και ανάπτυξη νέων προϊόντων».

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης