Τη δική τους mastercard λανσάρουν τα So Easy Stores

Τη δική τους mastercard λανσάρουν πολύ σύντομα τα So Easy Stores με έγκριση της εταιρείας MasterCard, αλλά και την Κεντρικής Τράπεζας.

Η εταιρεία So Easy Stores θα συνεργαστεί με τη μεγαλύτερη τράπεζα του Λιβάνου, τη CS 24, η οποία θα στηρίζει την υποδομή των ηλεκτρονικών συστημάτων. Μόλις τα συστήματα συγχρονιστούν τότε η mastercard θα κυκλοφορήσει στην κυπριακή αγορά.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής της εταιρείας Λουκάς Ζουρίδης τόνισε ότι πρόκειται για μια εναλλακτική λύση για απευθείας συναλλαγές ανά το παγκόσμιο. «Είναι μια nameless debit card», είπε. Και πρόσθεσε: «Το θετικό είναι ότι δίνεται η δυνατότητα αδελφικής κάρτας, για παράδειγμα σε παιδί στο εξωτερικό ή σε συγγενικό πρόσωπο που μπορεί να χρησιμοποιεί την κάρτα παράλληλα. Η κάρτα δίνεται δωρεάν κι ο καταναλωτής θα πληρώνει ένα αρχικό activation fee, το οποίο θα ανακοινωθεί μόλις ενοποιηθούν τα συστήματα της τράπεζας και της εταιρείας», επεσήμανε. Όπως εξήγησε, λειτουργεί όπως η κανονική mastercard, απαιτείται να έχει κινητό τηλέφωνο, λειτουργεί με pin και μέσω του ίντερνετ μπορεί να παρακολουθεί τις συναλλαγές του.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη mastercard παρέχει τρία βασικά πλεονεκτήματα για καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη: 1. Προσφέρει το One Time Pin. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής κατά την επίσκεψή του στα So Easy Stores δεν έχει μαζί του την κάρτα, αποστέλλεται στο κινητό του τηλέφωνο με sms ένα νέο pin, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο εκείνη τη φορά και θα μπορεί να κάνει τη συναλλαγή του αμέσως. 2. Δίνει cashback με κανονικές αγορές, μέχρι ενός ποσού που θα καθοριστεί. 3. Λόγω του ότι είναι nameless μπορεί να δοθεί ακόμα και σε δώρο, σε γενέθλια, γιορτές, γάμους και άλλα.

Η κ. Ζουρίδης, διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια fully secured κάρτα και προσκάλεσε διάφορες αλυσίδες να ενσωματωθούν σ’ αυτό μαζί με την So Easy Store, όπως μια αλυσίδα υπεραγορών ή ρούχων.

Σημείωση: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων τονίζεται πως οι κάρτες που εμφανίζονται στο ρεπορτάζ αποτελούν προϊόν φωτομοντάζ και δεν είναι οι επίσημες κάρτες που θα εκδώσουν τα καταστήματα So Easy.
 

 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά