Carrefour: Εγκαινιάζει υπεραγορά στη Λεμεσό

Η Carrefour Κύπρου εγκαινιάζει το νέο Carrefour Market Πέτρου & Παύλου, δημιουργώντας έναν ακόμη προορισμό αγορών. "Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον Κύπριο καταναλωτή, η Carrefour Κύπρου δημιουργεί ένα νέο σημείο πώλησης, που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμη περισσότερων καταναλωτών. Προσθέτοντας και αυτό το κατάστημα στο δυναμικό της, το δίκτυο της εταιρείας στην Κύπρο θα αριθμεί πλέον 18 καταστήματα" αναφέρει η εταιρεία.

Η λειτουργία του νέου Carrefour Market, θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου στην περιοχή Καψάλου στην Λεμεσό κοντά στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

 
 

Το κατάστημα διαθέτει άνετους και άρτια σχεδιασμένους χώρους, εργονομική διαρρύθμιση, μοντέρνα διακόσμηση και φιλικό περιβάλλον, προσφέροντας στους καταναλωτές μια μοναδική εμπειρία αγορών για όλη την οικογένεια, τονίζει η αλυσίδα υπεραγορών για το νέο κατάστημά της.

Στα ράφια του θα φιλοξενείται μεγάλη γκάμα επωνύμων και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων Carrefour, καθώς και μεγάλη ποικιλία φρέσκων και συσκευασμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Παντοπωλείο, κρεοπωλείο, τμήμα φρούτων, τμήμα αλλαντικών και τυροκομικών κοπής, καθώς και προϊόντων αρτοποιείου είναι μερικές από τις επιλογές που θα έχουν οι καταναλωτές στη διάθεσή τους.

Το νέο Carrefour Market καλωσορίζει τους Κύπριους καταναλωτές και δεσμεύεται ότι θα προσφέρει καθημερινά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ανταποδίδοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.

Σε ρεπορτάζ του πριν μία εβδομάδα το ΙΝ Business αποκάλυψε την εξασφάλιση καταστήματος στη Λεμεσό που λειτουργούσε ως Plus και προηγουμένως ως κομμάτι της αλυσίδας Ορφανίδη.
 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο