Νεο γιαούρτι από ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

«Διαλεκτό», είναι το νέο στραγγιστό γιαούρτι της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ. Βασισμένο σε αυθεντική ελληνική συνταγή, το «Διαλεκτό» προσφέρει μια νέα εμπειρία χάρη στην κρεμώδη υφή του.     

«Κοινή θέση όλων των διατροφολόγων είναι ότι το γιαούρτι πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ημερήσιας διατροφής, αφού έχει μεγάλη διατροφική αξία και μπορεί και δρα τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Πρόκειται για τροφή κατάλληλη για όλες τις ηλικιακές ομάδες και μπορεί να αποτελέσει ένα ελαφρύ γεύμα, ένα υγιεινό σνακ πριν τη γυμναστική, ένα ελαφρύ βραδινό, ακόμη και ένα επιδόρπιο αν συνδυαστεί με μέλι, ξηρούς καρπούς και φρούτα.

Σύμφωνα με πρόσφατη επίσημη έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «Diabetologia» της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Μελέτη του Διαβήτη οι άνθρωποι που καταναλώνουν γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, ενδεχομένως να διατρέχουν κατά 28% μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη Τύπου 2.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, για υγιεινή και ελαφριά διατροφή, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ διαθέτει το «Διαλεκτό» σε δύο τύπους: Light με χαμηλά λιπαρά στην οικογενειακή συσκευασία του 1ος κιλού, 300γρ και 150γρ και 0% χωρίς καθόλου λιπαρά σε 300γρ και 150 γρ» αναφέρεται σε ανακοίνωση της γαλακτοβιομηχανίας.  
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ