Δυναμικό comeback από τα So Easy Stores

Νέο προϊόν, θα λανσάρει και θα ανακοινώσει τον ερχόμενο Μάη – Ιούνη η εταιρεία So Easy Stores. Το νέο προϊόν θα είναι μάλιστα, πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα, τόνισε ο διευθυντής της εταιρείας Λουκάς Ζουρίδης.
 
Η εταιρεία κάνει ένα δυναμικό comeback στην αγορά, μετά το πρόσφατο κλείσιμο έξι καταστημάτων. Ο κ. Ζουρίδης εξήγησε ότι μετά το κούρεμα, η εταιρεία βρέθηκε σε δυσμενή θέση όταν οι προμηθευτές της, με τους οποίους μέχρι τότε είχαν συμφωνίες για πιστώσεις 90 ημερών, ζήτησαν ρευστό μετά το κούρεμα. «Αυτό στραγγάλισε το cash flow της εταιρείας, οπότε αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση», είπε και πρόσθεσε: «Χωρίς κούρεμα και χωρίς αποκοπές μισθών καταφέραμε να εξοικονομήσουμε γύρω στο 60% από τη μείωση προσωπικού, εξασφαλίσαμε μείωση ενοικίων της τάξης του 30% και μείωση της ηλεκτρικής ενέργειας της τάξης του 25% με συστήματα που εφαρμόσαμε κι αναδείχθηκαν κερδοφόρα. Κλείσαμε έξι καταστήματα που δεν ήταν κερδοφόρα, εκ των οποίων καταφέραμε να πωλήσουμε τα τέσσερα». 
 
Σημείωσε ότι σήμερα η εταιρεία έχει 38 κερδοφόρα καταστήματα. «Έχουμε πλάνο να ρευστοποιήσουμε ακόμα δύο καταστήματα, ενώ παράλληλα, έχουμε ξεκινήσει τις εισαγωγές από τις χώρες που συνεργαζόμασταν κι έχουμε κλείσει συμφωνίες με όλους τους εμπόρους που βρίσκονται στα πιστωτικά τους όρια», υπογράμμισε. Ανάφερε ότι αναμένεται η καλοκαιρινή περίοδος με αύξηση των πωλήσεων. «Έχουμε ένα τεράστιο διαφημιστικό budget να ξοδέψουμε ξεκινώντας από την 1η Απριλίου», επεσήμανε. 
«Η εταιρεία πάει καλά κι είναι θέμα χρόνου να επανέλθει. Χαιρόμαστε που καταφέραμε να περάσουμε το ποτάμι», κατέληξε. 
 

Δειτε Επισης

Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο