Hellas Energy: Φωτοβολταϊκό πάρκο 100kW από 99.000 ευρώ

Η Hellas Energy αναπτύσσεται δυναμικά και στο χώρο των Φωτοβολταϊκών Πάρκων, παραδίδοντας συστήματα υψηλών προδιαγραφών και άρτιες κατασκευές έργων. Με τιμή από 99,000 ευρώ (συν ΦΠΑ), η ανάπτυξη φωτοβολταϊκών συστημάτων για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας δίνει την δυνατότητα επένδυσης μηδενικού ρίσκου, μηδενικής ενασχόλησης και εγγυημένης μεγάλης απόδοσης. 
 
Ιδιαίτερα για όσους διαθέτουν δική τους γη (οικόπεδο, χωράφι) η επένδυση σε φωτοβολταϊκά συστήματα έχει άμεση ετήσια απόδοση από 19 % εγγυημένη για 20 έτη. 
 
Η εταιρεία παρέχει άμεση εγκατάσταση και μηχανολογικό εξοπλισμό των πλέον αξιόπιστων εταιρειών, δηλαδή πάνελ της εταιρίας Philadelphia Solar, και ινβέρτερ της Solar Max και σας υπόσχεται απόδοση επένδυσης έως 25% και ετήσια κέρδη έως 25.000 ευρώ.Τα φωτοβολταϊκά πάνελ της Philadelphia Solar και η τεχνολογία ινβέρτερ της Solar Max είναι αξιόπιστα και με 10 ετή κατασκευαστική εγγύηση προϊόντος, και εγγύηση απόδοσης 25 ετών στο 80%. 
 
Η Hellas Energy ειδικεύεται στις κατασκευές φωτοβολταϊκών πάρκων 100kW. Ο σχεδιασμός, η μελέτη και η κατασκευή ενός φωτοβολταϊκού πάρκου γίνεται πάντα με βάση τις απαιτήσεις των πελατών της. Στόχος η μέγιστη παραγωγή ηλεκτρική ενέργειας. Την ίδια ώρα στα πλαίσια επέκτασης της η Ηellas Energy αγοράζει άδειες για κατασκευή φωτοβολταικού πάρκου 100kW.
 
Παράλληλα η εταιρεία συμμετέχει δυναμικά και στο πρόγραμμα Net metering, ισχύος 3kw της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου, για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών συστημάτων με την μέθοδο συμψηφισμού μετρήσεων της καταναλισκόμενης και της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας σε οικιακούς καταναλωτές.
 
Υπενθυμίζουμε ότι η Hellas Energy ιδρύθηκε το 2007 στην Λευκωσία, έχοντας ως κύριο στόχο την δραστηριοποίηση της στην Πράσινη Ενεργεία και την επέκταση της σε τομείς, όπως αυτός της εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας, των ενεργειακών μελετών, καθώς και της διάθεσης ηλεκτρολογικού υλικού. Aκολούθως πέτυχε την επέκταση της στην ελληνική και την ρώσικη αγορά.
 

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024