The Smiley Shop: Διασκεδάζοντας την κρίση

Ένα κατάστημα έρχεται να δώσει το δικό του στίγμα μέσα στην κρίση της εποχής προσφέρει κάτι το διαφορετικό, σε πολύ προσιτές τιμές. Το «The Smiley Shop» είναι το νέο εγχείρημα των Άντυ Παναγιώτου και Αντρέα Αρέστη, που έρχεται να συμπληρώσει ένα ευρύτερο concept της εταιρείας «Smiley Face Marketing Strategies». «Για μένα το Smiley είναι να αισθάνεσαι όμορφα, κάτι ευχάριστο, παίζω πολύ με τη θετική ενέργεια», μας είπε ο Άντυ Παναγιώτου.
 
Η «Smiley Face Marketing Strategies» είναι εταιρεία μάρκετινγκ, με ιδιαίτερη βαρύτητα στα social media. Διαχειρίζεται τα κοινωνικά δίκτυα για λογαριασμό επιχειρήσεων και τα καταστημάτων. Το όλο concept του group έρχεται να συμπληρώσει η Smiley DJ’s, για corporate events και γάμους. 
 
«Το “The Smiley Shop” είναι κάτι που επεξεργαζόμασταν για καιρό στο μυαλό μας», τόνισε ο κ. Παναγιώτου. Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος έχει κάνει στροφή στο χειροποίητο πιο έντονα τον τελευταίο χρόνο όπως στο σμιλί ή άλλες τεχνικές που ενδεχομένως να θεωρούσαμε απαρχαιωμένες και υπάρχουν αξιόλογοι καλλιτέχνες που δημιουργούν». 
 
Στο «The Smiley Shop» θα βρει κανείς πρωτότυπες δημιουργίες, χειροποίητα από πολλούς Κύπριους καλλιτέχνες, σε συνδυασμό με το mainstream. «Το σλόγκαν μας είναι Handmade, mainstream, kitsch» σε συνδυασμό με το «Forget boring, we are fun», σημείωσε. «Τα mainstream είναι τα μοντέρνα βιομηχανοποιημένα προϊόντα mass production, τα οποία όμως, έχουν κάτι διαφορετικό να πουν. Και το βασικό είναι ο συνδυασμός του Handmade με το mainstream στη σωστή τιμή», υπογράμμισε. 
 
Το concept δεν είναι βασισμένο στα οικονομικά δεδομένα της εποχής, αλλά στο ευρύτερο σκεπτικό να μην υπερχρεώνεται ο πελάτης. 
 
«Είχαμε αρκετά θετικές αντιδράσεις από τον κόσμο, όταν μας είδαν στη λεωφόρο Χριστουγέννων όπου συμμετείχαμε. Θεώρησαν ότι είναι κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό. Θέλουμε ο πελάτης να επιστρέφει κοντά μας. Υπάρχει γενικά η αντίληψη πως ό,τι χειροποίητο είναι και ακριβό, αλλά το συζητάμε κάθε φορά με τον καλλιτέχνη, ώστε να μένει κι αυτός ευχαριστημένος, αλλά να μην ανεβαίνει ψηλά η τιμή. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να ξεφύγει από τα καθιερωμένα, δίνοντας σημασία στην ποιότητα. Τα προϊόντας μας μπορούν να ικανοποιήσουν πελάτες από βρέφη, ηλικίες των 15, αλλά και μέχρι 50 – 60 ετών», κατέληξε.
 
Το κατάστημα ανοίγει  την ερχόμενη εβδομάδα, στην Πειραιώς 24Β, στο Στρόβολο, ενώ ο κόσμος μπορεί να παραγγείλει από την ιστοσελίδα www.thesmileyshop.net με επιπλέον κόστος μόνο €4 για παράδοση με courier στο σπίτι του κι εκεί μπορεί να γίνει η πληρωμή.
 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο